Prevoz putnika od-do aerodroma Beocontrol

Brzo i povoljno našim  vozilima, vršimo prevoz putnika od-do aerodroma, veće i manje grupe putnika iz Sofije, Ljubljane, Niša, Budimpešte, Zagreba i drugih gradova u regionu do dogovorenih centara, po najpristupačnijim cenama. Naši vozači, koji govore više svetskih jezika sačekaće Vas na terminalu, preuzeti Vaš prtljag, udobno Vas smestiti u naša moderno opremnljena minibus vozila i bezbedno dovesti do hotela ili stana.

mercedes rent a car beograd Škoda Fabia rent a car Beograd

Prevoz putnika luksuznim vozilima preporučujemo za VIP osobe, diplomate, slavne ličnosti. Najpopularnije luksuzne limuzine koje imamo u ponudi su Mercedes S klase i Mercedes E klase . Ova usluga potpada pod servis Iznajmljivanje limuzina.

Za manje grupe (do 3 putnika) kao i individualni transport, najbolje rešenje je naš Beocontrol servis sa pristupačnim cenama i veoma kvalitetnim vozilima Škoda Octavia i Škoda Superb.

Za prevoz putnika od-do aerodroma na raspolaganju imamo više različitih vozila za manje grupe od 5 do 21 putnika, sa našim minibus i kombi servisima ali i veće inostrane i domaće grupe . Za veće grupe obezbedili smo i dodatne popuste, zato savetujemo da kontaktirate jednog od naših agenata koji dežuraju 24 sata 7 dana u nedelji i raspitajte se o posebnim uslovima i cenama.

Aerodromski shuttle transfer je jedna od najpopularnijih servisa koje naša kompanija pruža svojim klijentima s obzriom na to da rešava brojne logističke probleme koji se javljaju prilikom prevoza do aerodroma odnosno prevoza od aerodroma do drugih lokacija.Naša vozila vrše aerodromski transfer od i do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu kao i aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.

Nudimo i posebnu uslugu prijema poslovnih i diplomatskih delegacija u ime Vaše firme za koju preuzimamo odgovornost od trenutka sletanja na aerodromu do Vašeg susreta u ambasadi ili firmi.

Dodatno možemo dogovoriti i razgledanje grada i najznačajnijih mesta u okolini, sa profesionalnim vodičem, a ukoliko ste zadovoljni našom uslugom, u saradnji sa licenciranim turističkim agencijama za Vaše goste možemo organizovati jednodnevne i višednevne izlete širom Srbije, obilaske najpoznatijih manastira, etno centara, salaša i kaštela ili posetu nekom od domaćih banjskih centara i lečilišta.

Rezervišite transfer: