Kada će vam zatrebati iznajmljivanje autobusa?

Posted by Dušan Čomić
Category:

Iako vam to možda ne pada odmah na pamet, sigurno vam je barem par puta do sada bilo potrebno da iznajmite ceo autobus.

Obično svi vezuju putovanja autobusom za odlazak na odmor odnosno neko turističko putovanje, i to je, zaista, najčešći scenario. Međutim, postoji još nekoliko situacija kada je iznajmljivanje autobusa zgodno i povoljno rešenje.

 

Proslave, veselja, porodična okupljanja

Imati veliku porodicu može da bude pravo blago i kada se desi neka lepa situacija kao što je venčanje ili krštenje, neizostavno sledi i veliko slavlje na kome će se sa najdražima podeliti sreća. Čest problem je kako transportovati sve ljude na određenu adresu. Tu iznajmljivanje autobusa predstavlja pravo rešenje – ne samo što autobus može da pokupi sve zainteresovane na par punktova, već će svi stići u isto vreme i na pravo mesto. Takođe, nema brige oko parkinga (ni da li će ga biti, ni ko se gde parkirao) a nemojmo zaboraviti ni sigurnost u saobraćaju, pošto se posle slavlja treba vratiti kući a mala je šansa da nije bilo alkohola. Zato će naš profesionalni vozač sve vratiti kući sigurno i bez problema

 

Zajednička putovanja

Lepo je organizovati sebi putovanje ali je još lepše ako to možete da uradite sa velikim društvom sa kojim vam je zabava zagarantovana. Skupite društvo, izaberite lokaciju odnosno lokacije i krenite u provod. Ne samo što ćete uživati u putovanju već će vas ispasti jeftinije nego da ste išli linijskim prevozom.

 

Kompanijska putovanja

Sve više kompanija praktikuje team building aktivnosti, kao i odlaske na razne seminare za svoje zaposlene. Zahvaljujući komfornim i luksuznim autobusima, put će proteći brzo, udobno i zabavno.

 

Ekskurzije

Bez obzira na to da li je u pitanju školska, studentska odnosno apsolventska ekskurzija, ova putovanja ostaju u sećanju dugi niz godina. Kvalitetni autobusi sa velikim izborom prateće opreme – klimom, DVD/MP3/MP4 sistemom, besplatnim WiFi internetom će učiniti da ova putovanja budu maksimalno zabavna i prijatna. Takođe, profesionalni vozači su tu da se brinu o bezbednosti putnika i da odgovore na zahteve.

 

Ukoliko Vam zatreba pouzdan partner za iznajmljivanje autobusa kao i drugih usluga prevoza putnika, kompanija Beocontrol Travel vam stoji na raspolaganju.

 

Оставите одговор