Obilazak crkava i manastira

Manastir staro Hopovo preuzeto sa manastiri.rs
Obilasci Manastira - Ravanica

Verski turizam – Obilazak crkava i manastira

Srbija važi za jednu od najbogatijih zemalja kada je reč o kulturnoj baštini i verskim spomenicima. Verovatno niste ni znali da samo na teritoriji Srbije vekovima unazad vremenu odoleva više od 80 manastira i na desetine drugih crkava, a veliki broj njih predstavlja pravu umetnost, kada je reč o načinu gradnje i arhitektonskim stilovima. Verski turizam je jedna vrsta organizovanih tura koju često organizujemo.

Veoma povoljno izdajemo naša vozila za grupe od 5 do 50 ljudi i spremni smo da organizujemo obilaske ovih svetih mesta u vidu jednodnevnih i višednevnih izleta, a u saradnji sa partnerskim turističkim agencijama obezbedićemo i vodiča na bilo kom stranom jeziku.

Za putnike koji se voze našim minibus i autobus vozilima obezbedili smo putničko osiguranje i dodatne popuste za penzionere i veće grupe od preko 10 ljudi. Za inostrane goste organizujemo i aerodromski transfer od njihovog terminala na aerodromu u Beogradu, Nišu, Sofiji i drugom gradu u regionu do samog hotela.

Naša vozila poseduju najmoderniju opremu i kompletno su opremljena da vam pruže potpun osećaj bezbednosti i kompletno uživanje tokom puta.

Kontaktirajte nas na 011/210-1616 i jedan od naših agenata će Vam se javiti u najkraćem mogućem roku sa privlačnom ponudom programa obilaska Fruškogorskih manastira, najstarijih hrišćanskih svetinja na Balkanu Studenice, Manasije, Ravanice i Žiče i drugih velelepnih zadužbina srpskih vladara.