Oraganizovana studentska putovanja

Za lepe uspomene na studentske dane su dosta zaslužne i studentske ekskurzije. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u poziciji smo da ponudimo organizaciju i prevoz za različite vidove stručnih ekskurzija, apsolventske ekskurzije ali i studentska putovanja,.

studentske ekskurzije

Raspolažemo kvalitetnim vozilima za sve veličine grupa. Bilo da su u pitanju minbusevi ili autobusi, sva naša vozila su opremljena za maksimalan komfor i sigurnost – klima, frižider, audio/video sistem (DVD/MP3/Mp4), podesiva sedišta. Takođe, sva vozila imaju besplatan WiFi internet.

Za duža putovanja obezbeđeno je i besplatno osveženje.

 

Apsolventska ekskurzija

apsolventske ekskurzijeObeležite završetak studija sa svojim kolegama na najbolji mogući način – putovanjem do neke od brojih turističkih destinacija u Evropi. u saradnji sa našim partnerskim turističkim agencijama u poziciji smo da ponudimo najbolje uslove za organizaciju apsolventskih ekskurzija.

Ekskurzije se obavljaju do najpopularnijih destinacija u Evropi – Španije, Italije, Grčke, Austrije itd.

Za veće grupe u poziciji smo da odobrimo popust kao i dodatne pogodnosti vezane za plaćanje.

 

Stručna putovanja

strucna putovanjaIdealna prilika da unapredite svoja znanja kroz razmenu iskustava sa drugim kolegama, prisustvima seminarima i drugim stručnim skupovima. Zahvaljujući luksuznim vozilima različitih kapaciteta putovanje će vam proteći brzo i udobno.

Javite nam se na telefon  011 210 16 16 ili na office@prevoz-putnika.rs i naši agenti će vam kreirati namensku ponudu koja će u potpunosti odgovarati vašim potrebama.

 

Studentske ekskurzije po Srbiji

studentske ekskurzije srbijaOrganizujemo jednodnevne  i višednevne izlete do svih turističkih destinacija u Srbiji, bilo da su u pitanju etno sela, obilasci manastira, arheoloških nalazišta, banja itd.

Za ova putovanja, naši luksuzni autobusi sa besplatnim internetom i osveženjem za duže destinacije predstavljaju idealan izbor. Takođe, za veće grupe obezbeđen je dodatni popust.

 

Studentske ekskurzije u inostranstvu

studentske ekskurzije inostrantsvoJedan od najpovoljnijih načina za obilazak evropskih zemalja je pomoću naših luksuznih autbusa. Ove ekskurzije se obavljaju do praktično svih popularnih turističkih destinacija – Španije, Francuske, Grčke, Austrije, Italije itd. Na ovim putovanjima, obezbeđeno je besplatno osveženje a vrhunski audio/video sistemi su tu da skrate vreme u putu. Posebna pogodnost je i besplatni internet pa je moguće u putu čuti se sa svojim prijateljima i robinom preko Skype-a, ažuritati status na Facebook-u itd.

Obratite nam se za sve detalje a naši agenti će vam u najkraćem roku odgovoriti na upit i kreirati ponudu u skladu sa vašim zahtevima.