prevoz putnika organizovane ture kalemegdan kapija
prevoz putnika organizovane ture tim bilding

Organizovane ture

U saradnji sa turističkim agencijama, radimo organizovane ture za manje i veće grupe dece, studenata i starijih lica. Organizujemo obilaske manastrira, crkava i drugih verskih spomenika širom naše zemlje, vodimo vas da upoznate domaće planine i nacionalne parkove, naše najlepše gradove i etno sela i da se dobro odmorite u nekom od brojnih rekreativnih i banjskih centara širom Srbije.

Neke od organizovanih tura za koje pružamo usluge prevoza:

Godine iskustva u oblasti prevoza robe i putnika garancija su kada je reč o kvalitetu usluga koje Beocontrol nudi, a najnovija minibus, kombi i autobus vozila sa kompletnom osnovnom i dodatnom opremom su garant za vašu bezbednost i udobnost tokom vožnje.

Posebne uslove plaćanja nudimo za škole i sportske organizacije za prevoz dece i sportista na ekskurzije, sportske pripreme, prevoz za organizovane jednodnevne i višednevne izlete i studijske boravke u zemlji i inostranstvu.

Od nedavno imamo i specijalnu ponudu prevoza za preduzeća i njihove radnike za koje pored brzog aerodromskog i drugog grupnog vanlinijskog transfera, organizujemo i seminare, konferencije, poslovne bankete izvan velikih gradova u najpoznatijim domaćim kongresnim centrima. Posebno izdvajamo edukativno-zabavni team building program namenjen svim poslodavcima koji žele da povećaju izgrade bolje odnose unutar svojih radnih timova i povećaju produktivnost.

Za duže ture obezbeđeno je besplatno osveženje.

Kontaktirajte nas i već sledeće nedelje krenite put Fruškogorskih manastira, u vinsku turu degustacije najkvalitetnijih vina Srbije, do Drvengrada na Mokroj gori, Đavolje varoši na jugu Srbije ili se upustite u adrenalinske avanture raftinga na Tari.

U Beocontrolu Vam obećavamo sasvim drugačije iskustvo i nezaboravne trenutke!