prevoz putnika prevoz dece
organizovani-prevoz-dece

Organizovan prevoz dece i studenata

U skladu sa svetskim standarima obezbedili smo više minibus i autobus vozila posebno specijalizovanih za kraće izlete i višednevne ekskurzije, za putovanja na takmičenja i druge školske manifestacije u zemlji i inostranstvu, za prevoz dece i studenata.

Uz dogovor i pratnju stručnih lica organizujemo prevoz dece:

  • Školske i predškolske dece;
  • Studenata;
  • Sportista;
  • I dece sa posebnim potrebama.

 

Pored osnovne bezbednosne opreme naša minibus vozila poseduju i monitore za DVD i CD uređaje i zvučni sistem kako bi mališani svih uzrasta uživali tokom puta u svojim omiljenim filmovima. Sedišta se mogu pomerati u svim pravcima i položajima.

U saradnji sa partnerskim osiguravajućim kućama obezbedili smo osnovno i dodatno putničko osiguranje za putovanja unutar Srbije i inostranstvo i dvadesetčetvoročasovnu asistenciju na putu od strane vodećih domaćih i stranih auto-moto kuća.

Đačke ekskurzije

Posebna usluga koju nudimo u saradnji sa turističkim agencijama predstavlja organizacija i prevoz đačkih ekskurzija u zemlji i inostranstvu. U poziciji smo da ponudimo odične uslove u kombinaciji sa vrhunskim vozilima pružajući, na taj način, profesionalnu uslugu po najvišim standardima.

Za ekskurzije u Srbiji u poziciji smo da ponudimo najpovoljnije uslove do svih popularnih turističkih destinacija, etno sela i drugih znamenitosti. Moguće je organizovati jednodnevne i višednevne izlete.

Ekskurzije u inostranstvo su, takođe, u okviru naše ponude a za sva duža putovanja je ozbezbeđeno besplatno posluženje.

Više ne morate da brinete za bezbednost vaše dečije grupe, jer će o njoj brinuti najstručnija lica i vozači Beocontrola, koji poseduju višegodišnje iskustvo u oblasti prevoza dece.

Pored dečijih organizujemo i studentska putovanja pod najpovoljnijim uslovima.

Za sve dodatne informacije možete se direktno obratiti jednom od naših agenata na telefon 011 210 16 16.