Mercedes GLE vozilo poznato je širom sveta po izuzetno visokom standardu luksuza i stila. Pouzdano, bezbedno i udobno Mercedes GLE vozilo je savršen izbor kako za kratka tako i za duga putovanja.


Mercedes GLE Coupe kombinuje prisustvo SUV sa dinamikom i agilitetom kupea. Otkrijte sve glavne karakteristike GLE-a i dopustite Mercedesovoj svestranosti da vas uveri.

Kabina Mercedesa GLE je prostrana, i putnici na prednjim i zadnjim sedištima imaju dovoljno prostora za glavu i kolena a i prtljažnik je dovoljno prostran veličine  690l. Ako tražite luksuzni prevoz sa dostra komfora onda je Mercedes GLE pravi auto za vas. Ovo vozilo može da zadovolji sve vaše SUV potrebe u luksuznom stilu  sa zatamnjenim staklima. Bez obzira na to da li ste domaćin delegacije ili vam treba da vas neko odveze van grada na neki porodični događaj, prevoz putnika vam pruža savršenu priliku da to izvedete u našem Merdecesu GLE. Odlične performanse, vrhinski stil i najsavremeniju tehnologiju je ono što možete da očekujete od prevoza putnika u Mercedes Benz GLE limuzini.

Naši profesionalni vozači govore nekoliko stranih jezika i u mogućnosti su da pomognu prilikom snalaženja u gradu. Bez obzira da li je u pitanju prevoz od aerodroma, međugradski prevoz ili neki drugi zahtev, u prilici smo da vam ponudimo profesionalnu uslugu uz odlične cene.

Kao posebnu pogodnost izdvajamo mogućnost plaćanja praktično svim platnim karticama.