Iznajmljivanje limuzina Beograd

Bez obzira da li vi ili neko od vaših voljenih slave poseban događaj, rođendan ili jednostavno želite da doživite uzbudljiv noćni život Beograda na potpuno novi način, Beocontrol Travel pruža uslugu iznajmljivanje limuzina u Beogradu kako bi vam vaš događaj zauvek ostao u sećanju.

Luksuzna limuzina je idalan način ukoliko želite da sa stilom stignete na jubilarnu večeru, neku drugu značajnu svečanost, odlazak do popularnog noćnog kluba ili sa drugaricama da proslavite devojačko veče na poseban način. Iznajmljivanje limuzina za svadbe će definitivno upotpuniti vaš dan iz snova jer mi dolazimo po vas sa stilom i učinićemo sve da taj dan bude stvarno poseban.

prevoz putnika srbija limuzina

Iznajmljivanje limuzina Beograd – Uvek sa stilom

Beocontrol Travel je vaš pravi izbor ukoliko vam treba luksuzna limuzina za venčanje. Uz veliko uzbuđenje koje vlada na dan venčanja, mi vam nudimo mirno, očaravajuće putovanje do svadbene ceremonije i restorana, u udobnoj američkoj limuzini.

Beocontrol travel može organizovati kompletan prevoz od jutarnjeg početka svadbe pa do prevoza mladenaca do apartmana, kuće ili aerodoroma. Takođe Beocontrol organizuje prevoz vaše porodice i prijatelja od dogovorenog odredišta do crkve, restorana i nazad. Mi nudimo pristupačne cene za iznajmljivanje limuzine kako u Beogradu tako i u Srbiji. Beocontrol Travel uz iznajmljivanje limuzine nude sve što vam je potrebno za proslavu vašeg venčanja u potpunom luksuzu i stilu. Naš širok izbor limuzina, luksuznih vozila, minivenova i minibusa pruža vama i vašim gostima kompletno rešenje za vaš dan iz snova. Zamislite samo vožnju limuzinom po Beogradu kada se završi svadbeno veselje, dok u zagrljaju razmenjujete utiske sa svadbe.

Beocontrol Travel je tu da podrži i ispuni svaku vašu želju kada je u pitanju iznajmljivanje limuzina u Beogradu.

iznajmljivanje limuzina za venčanja

Prevoz do zabave u Beogradu

Beocontrol travel organizuje kompletnu uslugu prevoza do mesta proslave venčanja. Od naših luksuznih limuzina, preko modernih vozila marke Mercedes do minibusa, Beocontrol Travel ima flotu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za transportom tokom venčanja.

Bilo da vaša cela porodica dolazi da obeleži ovaj vaš poseban dan ili vam je samo potrebna limuzina  kako bi ste došli sa stilom do mesta ceremonije, naš fokus je na vama i vašim gostima. Možemo organizovati sve da vaš poseban dan bude čaroban i pomogne vam da se opustite i uživate u svakom trenutku dok vas i vaše goste dovezemo na i sa svih lokacija vašeg venčanja.

Flota vozila za ponos

Svaka od naših limuzina je prelepo dizajnirana kako spolja tako i unutra i odiše luksuzom. Naše limuzine za venčanje će stići čiste, namirisane i spremne za vaš poseban dan. Takođe naša flota minivanova i minibusa je tu ukoliko vam treba grupni prevoz i transfer gostiju do sale za venčanje i nazad.

iznajmljivanje limuzina za venčanje beograd