iznajmljivanje vozila sa vozacemIznajmljivanje vozila sa vozačem predstavlja veliku razliku u putovanju, bez obzira da li putujete u poslovne svrhe ili radi zadovoljstva. Mi u Beocontrolu shvatamo značaj pouzdanosti i sigurnosti i uvek obezbeđujemo komfornu i sigurnu vožnju svaki put. Pokrivajući čitav niz zemalja, u potpunosti smo posvećeni našim putnicima, kako poslovnim – koji zahtevaju najviši nivo profesionalnosti i tačnosti kao i turistima koji žele da se opuste u „malom“ luksuzu.

Naši profesionalni vozači govore nekoliko jezika, tako da možete zatražiti vozača koji govori Vaš maternji jezik, bez obzira na zemlju iz koje dolazite ili odakle ste izvršili rezervaciju za iznajmljivanje vozila sa vozačem.

iznajmljivanje vozila sa vozacemUsluga iznajmljivanja vozila sa vozačem uključuje:

Aerodromski transfer putnika: Da li Vam više odgovara da Vas vozač sačeka na aerodromu ili na nekoj drugoj određenoj adresi? Ova usluga će Vam olakšati putovanje ukoliko ste na nepoznatom terenu. Ne morate da se opterećujete sa čekanjem autobusa ili taksija, već ćete imati više vremena za opuštanje ili završavanjem drugog posla dok se vozite sa nama.

– Iznajmljivanje vozila sa vozačem na ceo dan ili pak na više dana: Ova usluga je savršena za poslovni svet. Doživite vrhunac u udobnosti, luksuza i komfora pored profesionalnog vozača koji je sa vama ceo dan. VIP opcija sa dodatkom ekskluzivnosti je takođe dostupna u našoj ponudi. Sigurni smo da ćete pronaći pravi izbor za Vas među našim luksuznim vozilima.

U zavisnosti od tipa najma i trajanja puta formiramo cene i spremni smo da Vam ponudimo najbolju moguću cenu za iznajmljivanje VIP minibusa .

Ključne vrednosti naše firme i osoblja tokom svih ovih godina jesu zadovoljan klijent, visok nivo profesionalnosti i kvalitet i zahvaljujući njima i dalje važimo za broj jedan među konkurencijom