prevoz putnika fudbalski tim
prevoz putnika svetsko prvensto u vaterpolu

Beocontrol – Prevoz sportista

Naša vozila prilagođena su za prevoz sportista profesionalaca, tako i sportskih amatera svih starosnih grupa pa i dece.

Minibus i autobus vozila su opremnljena najsavremenijom opremom i zvučnim sistemom, a sedišta se pomeraju u svim pravcima, što garantuje dodatan komfor i udobnost tokom puta. Sva vozila imaju DVD/CD/MP3 plejere sa LCD monitorima, frižider, a nudimo mogućnost iznajmljivanja dodatne prikolice za prtljag i sportsku opremu.

Vozila se mogu iznajmiti za kraće tzv. transfer linije za prevoz sportista na utakmice i takmičenja,  ili na duži vremenski period, po danu, za prevoz sportista i sportskih radnika na međunarodna sportska takmičenja, sportske pripreme i druge manifestacije. Za vašu sprotsku grupu obezbedićemo putničko osiguranje i 24-oro časovnu pomoć najpoznatijih svetskih auto-moto kuća u slučaju nepredviđenih okolnosti na putu.

U saradnji sa turističkim agencijama i sportskim centrima sa kojima već godinama održavamo odlične partnerske odnose možemo dodatno organizovati smeštaj i prateće aktivnosti za vaše sportske asove.

Pozovite nas na 011 210 16 16 ili pošaljite upit na našoj kontakt strani, biće nam čast da i mi bar delom učestvujemo u vašim predstojećim pobedama!