kongresni turizam

Iako glavni cilj putovanja nije odmor, poseta neke zemlje zbog posla ili učešća na organizovanim poslovnim i stručnim skupovima je dobra prilika za obilazak i upoznavanje njenih najatraktivnijih turističkih znamenitosti, zbog čega je kongresni turizam možda i najzahtevniji vid turizma kada je reč o organizaciji i logistici.

Domaći sajmovi i kongresi – Kongresni turizam u Srbiji

Naša agencija za prevoz putnika organizuje prevoz učesnika na sajmove, seminare, konferencije i druge velike skupove edukativnog karaktera. Od nedavno, naša turistička agencija nudi i organizaciju kompletnog programa smeštaja i prevoza svih učesnika na vašim edukativnim skupovima, sajmovima, seminarima i kongresima, bilo da je reč o skupovima u najvećim administrativnim centrima u Srbiji i inostranstvu, ili nekom od sportsko-rekreativnih i banjskih centara u Srbiji.
Dodatno organizujemo i celokupan program aktivnosti tokom trajanja vašeg kongresa, kao i specijalne turističke ture i jednodnevne izlete za manje i veće grupe učesnika koji žele da se upoznaju sa najznačajnijim turističkim destinacijama u Srbiji.

Vašim gostima možete ponuditi jednodnevne izlete do brojnih etno sela u Srbiji, obilaske naših najstarijih manastira i crkava, adrenalinske aktivnosti u našim najpoznatijim nacionalnim parkovima, rafting na Tari i splavarenje na drugim rekama.

Na raspolaganju vam je više modela i veličina naših minibus, kombi i autobus vozila koja poseduju kompletnu prateću opremu, a mi ćemo vam pored vozača obezbediti i vodiča koji govori više stranih jezika.

Međunarodni sajmovi i kongresi – Međunarodni kongresni turizam

Kao posebnu uslugu izdvajamo međunarodni kongresni turizam, odnosno organizaciju prevoza na sve međunarodne sajmove i međunarodne kongrese u Evropi i svetu.

U poziciji smo da vam ponudimo najjeftinije avionske karte do praktično svih većih destinacija u Evropi i svetu uz kompletnu organizaciju prevoza do i od aerodroma.

Kontatkirajte nas na 011 210 16 16 i jedan od naših agenata će vam se u najkraćem mogućem roku javiti sa primamljivom ponudom prevoza, smeštaja i drugih slobodnih aktivnosti učesnika tokom trajanja vašeg organizovanog skupa.