Vinske ture Srbija

Poslednjih godina vinske ture postaju sve popularnije u Srbiji. Ljubitelji vina sve češće se odlučuju da kroz različite vinske ture upoznaju nove krajeve i istražuju nove ukuse i užitke.

U Srbiji sada postoji veliki broj vinarija raspoređenih u 8 regija, a većinu je moguće obići i upoznati se sa specifičnim vinima Srbije.

Obezbedili smo prevoz za različite vinske ture koje organizujemo u saradnji sa turističkim agencijama kroz koje imate mogućnost da otkrijete novi put vina, čari čuvenih vinarija, doživite neobične vinske festivale, upoznate običaje, istoriju i sorte grožđa različitih krajeva. Pored toga, ovakve ture pružaju mogućnost da uživate u prirodnim lepotama vinograda uz jedinstven doživljaj degustacije kvalitetnih vina.

Oraganizovane vinske ture

Bilo da se odlučite da istražite vina Fruške Gore, posetite neku od vinarija širom Srbije ili planirate da posetite čuveni grožđe bal u Sremskim Karlovcima, berbu grožđa u Vršcu ili da pijete vino sa fontane u Aleksandrovcu mi smo tu da vas sigurno i brzo odvezemo do željene lokacije. U saradnji sa lokalnim turističkim agencijama osmislićemo vaš put vina, bogat prateći sadržaj i zanimljive aktivnosti tokom izleta uz nezaobilaznu degustaciju lokalnih vina i specijaliteta tog kraja.

Za organizovane grupe do 50 ljudi možete povoljno iznajmiti naša vozila, a po vašoj želji tu smo i da organizujemo vinske ture nekim od poznatih puteva vina Srbije, kao i posete uspešnim vinarijama, vinskim festivalima, sajmovima i izložbama.

Dugogodišnje iskustvo i pouzdana vozila našeg voznog parka omogućiće vam prijatno putovanje do željene destinacije. Sva naša minibus vozila i autobusi vam pružaju udobnost i sigurnost tokom putovanja. Svako vozilo poseduje opremu vrhunskog kvaliteta, klima uređaje i dodatne sadržaje i opremu uz koje su i najduža putovanja prijatna i krajnje komforna.

Pored naših iskusnih vozača, koji se tokom celog puta brinu za vašu bezbednost, na vašim vinskim turama pratiće vas lokalni turistički vodiči kao i vrhunski stručnjaci iz oblasti enologije. Oni će pobrinuti da upoznate vina Srbije na najzanimljiviji način.

Uverite se u bogatu ponudu vinskog turizma, odaberite vaš put vina i otkrijte živopisne predele i tajne najuspešnijih vinara.

Kontaktirajte nas i krenite sa nama u obilazak jedne malo drugačije Srbije.