prevoz putnika na team building
prevoz putnika organizovane ture tim bilding

Organizovan prevoz za firme koje organizuju team building

Program team building -a namenjen je svim firmama koje žele da svoje zaposlene na par dana izmeste iz sredine u kojoj rade i da nizom radnih i zabavnih aktivnosti na otvorenom, u opuštenoj atmosferi povežu svoje zaposlene, izgrade timski duh i učvrste saradnju.

Par dana u prirodi, neformalno druženje i različite sportske i adrenalinske aktivnosti će zbližiti vaše zaposlene i u njima probuditi novu kreativnu energiju koja će se odraziti na vaše zajedničke rezultate i uspeh firme.

Povedite svoje zaposlene u nezaboravne avanture raftinga na Tari, splavarenja na Drini, veslanja na Dunavu, na planinarenje najlepšim planinama širom Srbije, upoznajte obale naših reka i jezera, a mi ćemo vam predložiti i dodatne aktivnosti da vaš tim učinite još uigranijim i uspešnijim.

Vaše je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo u zavisnosti od broja zaposlenih organizovati prevoz munibusom ili autobusom od Beograda do željenog centra, u saradnji sa turističkim agencijama naći smeštaj u hotelima ili etno selima širom Srbije, organizovati sportske aktivnosti i timske igre, degustacije pića i žurke tokom večernjih sati. Za vas ćemo potpuno osmisliti kompletan program višednevnih aktivnosti i obezbediti trenere i moderatore  za koordinaciju ovih aktivnosti i vođenje vaših radnih timova.

Ukoliko je ovaj program upravo ono što je vašoj firmi bilo neophodno kontaktirajte nas na 011 210 16 16,  prijavite broj zaposlenih, a mi ćemo u saradnji sa našim partnerskim agencijama napraviti ponudu kojoj nećete moći da odolite.  Beocontrol Travel vam pruža mogućnost da se brzo i bezbedno prevezete do svih destinacija u regionu i u Ervopi.