Mercedes S klasa 2017


Ukoliko vam treba prevoz do aerodroma ili neke druge lokacije, mi vam pružamo najbolju uslugu u Srbiji. Putujte luksuznim automobilima sa visokim nivoom udobnosti. Mercedes S klasa 2017 savršeno pristaje događajima svih vrsta. Naši vozači su veoma stručni, ljubazni i profesionalni. I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost. Takođe možemo reći da nam je najbitnija stvar vaša sigurnost i komfor. Mercedesov automobil S klase smatramo da je najbolji izbor kako za Direktore tako i za individualne korisnike, a posebno se fokusiramo na njegovu udobnost i bezbednost.
Sva naša Mercedesova vozila S klase su uvek u perfektnom stanju, u svakom trenutku ih je 10 na raspolaganju za momentalno kretanje.

Naši profesionalni vozači govore nekoliko stranih jezika i u mogućnosti su da pomognu prilikom snalaženja u gradu. Bez obzira da li je u pitanju prevoz od aerodroma, međugradski prevoz ili neki drugi zahtev, u prilici smo da vam ponudimo profesionalnu uslugu uz odlične cene.

Kao posebnu pogodnost izdvajamo mogućnost plaćanja praktično svim platnim karticama.