Kako da najlakše posetite Sajam knjiga ove godine

Posted by Dušan Čomić
Category:

Jedan od događaja kojem se svi ljubitelji knjiga u Srbiji i regionu raduju cele godine je svakako Sajam knjiga. Ova manifestacija se ove godine održava od 21. do 28. oktobra i sasvim sigurno će privući na hiljade entuzijasta širom zemlje. Ovo je jedinstvena prilika da nabavite razne naslove uz posebne popuste i upoznate neke od svojih omiljenih pisaca.

sajam knjigaMeđutim, glavni problem prilikom posećivanja ovako popularnih događaja je sam dolazak. U ovom blogu ćemo pokazati kako vam Beocontrol Travel može olakšati i ulepšati posetu sajmu kao i šta sve možete da vidite ove godine na manifestaciji. Saznajte sve u našem novom blogu.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem

S obzirom da se Sajam knjiga dešava samo jednom godišnje, sasvim je očekivano da će biti velika zainteresovanost i gužva na ovom događaju. Jedan od glavnih problema kada je gužva u pitanju je parking. Ako ste došli automobilom, najveće su šanse da ćete provesti par sati u potrazi za parking mestom ili morati da platite mesto na samom sajmu. Kada iznajmite automobil sa vozačem, ne morate uopšte da brinete o tome. Beocontrol Travel misli o svemu kako vi ne biste morali.

Pored toga, i sama vožnja do sajma može biti veoma naporna i iscrpljujuća. Samim tim, ako vozite sami iz nekog grada u unutrašnjosti, verovatno ćete stići preumorni i neraspoloženi. To vam može pokvariti čitav doživljaj. Profesionalni vozač kojeg vam obezbeđuje Beocontrol Travel će se postarati da stignete brzo i udobno na vašu destinaciju bez ikakvog stresa ili preteranog razmišljanja.

Širok izbor vozila

Agencije kao što je Beocontrol Travel vam nude veliki izbor vozila, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Ako ste sami ili u malom, probranom društvu, možete se odlučiti za neku od luksuznih limuzina koje pružaju maksimalan komfor i eleganciju. Ako vam je bitno da stignete na vreme i sa stilom na ovaj praznik knjige, ovo je pravi izbor.

Sa druge strane, za nešto veće grupe ljudi, tu su prostrana kombi vozila koja mogu da prevezu čak 8 putnika bez ikakvog problema. Na taj način možete lako da organizujete put sa kolegama sa posla ili team-building sesiju. Neverovatno je kako prave knjige i ljubav prema čitanju mogu da zbliže ljude.

prevoz putnika srbija minibus mercedes 519 cdiPored svega toga, naravno, Sajam knjiga je najpopularniji među školarcima i studentima. To je izuzetna šansa da pronađu udžbenike koje žele po najboljim cenama. U tu svrhu, Beocontrol nudi iznajmljivanje minibuseva koji imaju kapacitet od 21 sedišta. Ako to nije dovoljno, tu su i ogromni autobusi sa 59, odnosno 78 sedišta pa može i nekoliko odeljenja da stane.

Gosti na Sajmu knjiga

Kao i svake godine, i ove ćemo imati prilike da vidimo neke od najpoznatijih domaćih savremenih pisaca. Ovo je idealna prilika da upoznate najkvalitetnije pisce i spisateljice i pitate ih sve što ste oduvek želeli. Pored toga, ove godine ćemo imati priliku i da vidimo Pitera V. Breta, poznatog svetskog pisca epske fantastike. Njegov serijal pod imenom „Demonski ciklus“ se već smatra svetskim klasikom XXI veka. Ne smete da propustite ovu izuzetnu priliku.

Beocontrol Travel i Sajam knjiga 2018

Bez obzira da li putujete iz unutrašnjosti Srbije ili iz centra Beograda, Beocontrol Travel je tu da vam obezbedi savršen prevoz. Posetite naš sajt, pronađite vozilo koje vam odgovara i kontaktirajte nas odmah. Čitajmo zajedno.

Оставите одговор