Namenski prevoz putnika – Najbolja i najkorisnija usluga 21. veka

Posted by Dušan Čomić
Category:

Namenski prevoz putnika je izvrstan ukoliko želite da organizujete prevoz do aerodroma, iznajmite minibus ili autobus za obilazak turističkih destinacija.

Ovaj vid prevoza je savršen i ako želite da ulepšate vašu proslavu oldtajmerima ili limuzinama. Kompanija Beocontrol vrši prevoz putnika bezbedno, savesno, profesionalno i povoljno, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Šta je to namenski prevoz putnika?

Sigurno vam se više puta dešavalo da vam je bio potreban prevoz na nekoj vanlinijskoj relaciji.

Linijskom putničkom prevozu pripadaju autobusi koji prevoze putnike po već isplaniranoj ruti. Namenski prevoz putnika se vrši po potrebi putnika, vreme kretanja i relacija utvrđuje se sa putnikom pred sam polazak. Ovaj vid prevoza je prilagodljiviji potrebi putnika od linijskog prevoza.

Beocontrol nudi usluge namenskog, odnosno vanlijinskog prevoza minibusevima, autobusom, kao i namenski prevoz od i do aerodroma, iznajmljivanje minivana, limuzine, kao i oldtajmera.

Uz usluge prevoza, obezbeđena je i celokupna organizacija puta, vozači su profesionalni i u svakom trenutku obezbeđuju potpunu bezbednost putnika.

Naša kompanija obezbeđuje svu potrebnu međunarodnu dokumentaciju za vozila koja iznajmite kod nas.

Prevoz dece i starijih uz pratnju odgovornih osoba vrši se uz dodatnu bezbednost i oprez.

Koje to usluge naša kompanija nudi?

Kompanija Beocontrol raspolaže širokim spektrom usluga prevoza.

Namenski prevoz putnika

Jedan od njih je i prevoz putnika od i do aerodroma. Minibus i kombi servisi se koriste za prevoz većih grupa putnika (od 5 do 21 osoba). Manje grupe (do tri osobe) prevoze se savremenim i stručnim vozilima Škoda Octavia i Škoda Superb.

Za slavne ličnosti, diplomate i VIP osobe preporučujemo prevoz luksuznim vozilima. Za prijem poslovnih i diplomatskih delegacija preuzimamo svu odgovornost od momenta sletanja aviona do vašeg sastanka u ambasadi ili firmi.

Iznajmljivanje vozila sa vozačem takođe spada u usluge koje naša kompanija Beocontrol nudi. Ukoliko želite da se prepustite putovanju bez stresa oko vožnje, ovaj vid prevoza je idealan. Vozači su potpuno posvećeni putnicima, bilo da se radi o onima koji zahtevaju veći nivo profesionalnosti ili o turistima koji samo žele da se opuste i uživaju. Ukoliko želite da vaš vozač govori određeni jezik, vaše je samo da pri rezervaciji to i napomenete. U ponudi je, takođe, dostupna i VIP opcija sa dodatkom ekskluzivnosti i diskrecije.

Namenski prevoz putnika obuhvata i prevoz putnika kombi vozilima. Ova vozila poseduju više sedišta (8+1), kao i veliki prtljažni prostor. Veoma su prijatna za prevoz manjih grupa putnika. Iznajmljivanje kombi vozila moguće je za jednodnevno ili višednevno putovanje po Srbiji ili u inostranstvu. Kombi vozila je moguće iznajmiti i sa stručnim vozačem.

Za prevoz većih grupa putnika (do 21) preporučujemo iznajmljivanje minibusa. Minibus vozila su opremljena tako da putnicima pruže najudobniji vid prevoza. Opremljena su klima uređajima, besplatnim WiFi-jem, LCD monitorima, komfornim sedištima koja se pomeraju u svim pravcima, kao i malom i velikom prikolicom za prtljag u zavisnosti od potrebe grupe.

Namenski prevoz putnikaUsluga rentiranja autobusa uključuje najam vozila i vozača. Troškove smeštaja vozača za vreme najma vozila, kao i potencijalne troškove putarine snosi klijent. Naša kompanija posvećuje posebnu pažnju kvalitetu vozila, kao i stručnosti vozača i osoblja.

Namenski prevoz putnika – Specijalne ponude

Jedna od specijalnih ponuda kompanije Beocontrol jeste iznajmljivanje limuzina. Ako želite da vaša proslava izgleda magično, luksuzna limuzina je pravi izbor. Bilo da se radi o svečanoj svadbi, egzotičnoj proslavi devojačke ili momačke večeri, ili pak želite da sa stilom stignete u noćni klub, ovaj vid prevoza će vam upotpuniti uzbudljiv doživljaj.

Druga specijalna ponuda jeste iznajmljivanje odltajmera. Oldajmeri su klasični automobili iz različitih epoha, pa je i izbor vozila velik. Bilo da ste fanatik Aston Martin, Bentley ili Chevrolet Crovette oldtajmera, naša kompanija će vam ostvariti želje.

Uveravamo vas da će vaše putovanje proteći bez stresa, a na usluzi će vam biti stručni vozači i osoblje. Bilo da putujete po Srbiji ili u inostranstvo, na vama je samo da rezervišete prevoz, opustite se i uživate. Naše profesionalno osoblje i luksuzna, savremena vozila će vas odvesti na vaše odredište bezbedno, brzo i udobno.

Оставите одговор