Novosti COVID – 19 (Korona Virus) – Prevoz Putnika

Posted by Dušan Čomić
Category:

Korona virus se i dalje širi svetom, vlade nekih zemalja su ograničile putovanja, dok pojedini putnici sami preduzimaju mere opreza. Beocontrol Travel pažljivo prati razvoj situacije vezane za korona virus i spremni smo da se prilagodimo sa svim novim smernicama u vezi prevoza putnika . Dobrobit i sigurnost naših putnika i vozača su naš najveći prioritet od samih početaka.

Koje mere preduzima Beocontrol Travel u vezi Korona Virusa?

Pored temeljnog čišćenja naših vozila na kraju svakog putovanja, neprestano pratimo mere koje donosi vlada i spremni smo da odmah reagujemo i prilagodimo se novim smernicama o unutrašnjem i  međunarodnom prevozu putnika.

Više informacija o prevenciji širenja korona virusa možete pronaći na zvaničnoj stranici Ministarstva zdravlja te preporučujemo da pratite ažurirane smernice lokalnih vlasti. Na osnovu Odluke o uvođenju vanrednog stanja, vlada Srbije je uvela posebne mere, a svi dalji koraci će biti precizirani dopunskim aktima koji će biti usvojeni u narednim danima, najavljeno je na konferenciji za medije povodom proglašenja vanrednog stanja.

Mere prilikom prevoza putnika

Ubuduće putnici neće smeti da se sede na prednjem sedištu u vozilu ukoliko nema više od tri putnika – putnici sedeti pozadi. Na ovaj način vozači neće biti u direktnom kontaktu sa putnicima. Takodje, obavestili smo sve vozače da odmah potraže medicinsku pomoć ako se ne osećaju dobro, a bolesnim vozačima ne dozvoljavamo da se pod bilo kakvim okolnostima prijave na posao.

Međutim, ukoliko i dalje imate neke neodložne, važne sastanke, uzmite u obzir da vam Beocontrol i dalje stoji na raspolaganju, kao alternativa gradskom i svim ostalim tipovima prevoza. Prednost angažovanja Beocontrol Travela je individualna usluga, tj. usluga ,,od vrata do vrata“- vozilo i šofer stoje na raspolaganju Vama i svima sa kojima želite da se prevezete. Sva naša vozila se detaljno čiste i dezinfikuju, a potom Vam bivaju stavljena na raspolaganje.

Važni telefoni

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa koronavirusom: 064 8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije „Dr. Milan Jovanović Batut“: 011 2684 566.

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

Korona virus becontrol travel

Comments

  • Dobar dan
    Dali me netko može uputiti kome da se obratim za prijevoz iz Bg za Split ili obratno

    • Postovani posaljite meil na info@beocontrol.com ili pozovite na telefon 069 114 00 00

Оставите одговор