Organizovani prevoz za svadbe

Posted by Dušan Čomić
Category:

Svako ko je barem jednom bio gost na svadbi, ili čak glavni protagonista zna koliki problem predstavlja organizacija prevoza gostiju i svatova.

Bilo da je u pitanju prevoz gostiju koji stižu sa aerodroma, prevoz svatova i gostiju do restorana ili transfer ljudi do hotela, potrebno je uložiti dosta vremena i truda kako bi sve prošlo kako treba.

Jedan od posebnih rizika koji je vezan za bezbednost nastaje kada se slavlje završi i kada gosti krenu kućama svojim kolima. Na žalost, mali je broj odgovornih vozača koji će uspeti da tokom celog slavlja ne popiju neko alkoholno piće. Većina će posle par čaša sesti za volan rizikujući svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju zaboravljajući kako alkohol utiče na vožnju.

Zbog toga je najbolje rešenje angažovanje profesionalne kompanije za prevoz putnika koja pored kvalitetnih vozila obezbeđuje i profesionalne vozače koji vas mogu bezbedno vratiti do kuće, hotela ili neke druge destinacije.

Organizovan prevoz gostiju za svadbe ima brojne prednosti:

 • Gosti stižu u isto vreme na željenu lokaciju
 • Nema glavobolje ko će koga da prevozi i da li ima dovoljno mesta
 • Nema rizika od ugrožavanja života usled vožnje u pijanom stanju
 • Aerodromski shuttle transfer je idealan za sve koji dolaze iz inostranstva na aerodrom ili treba da se odvezu kasnije na aerodrom.

 

Comments

 • Postovani,
  Zanima me koja je cena prevoza putnika iz Beograda do Bijeljine i vracanje?
  Unapred hvala na odgovoru

  • Hvala na interesovanju i ukazanom poverenju za naše usluge. Molim Vas da pošaljete zahtev za ponudu na info@beocontrol.travel ili pozovite 011 210 16 16.

Оставите одговор