Prevoz putnika u Srbiji – Luksuz ne mora biti skup

Posted by Dušan Čomić
Category:

Prevoz od Beograda do bilo koje lokacije u regionu sa privatnim vozačem ne mora biti isključivo rezervisan za bogate i poznate. Beocontrol Group vam pruža prevoz putnika u Srbiji do bilo koje destinacije u zemlji, Balkanu ili Evropi, brzo, povoljno i u maksimalnom komforu udobne unutrašnjosti dobro održavane limuzine, minivena, minibusa ili autobusa.

Angažovanjem naše firme za prevoz putnika u Srbiji dobijate puno opcija – brzu online rezervaciju, veliki izbor vozila, profesionalne vozače, izbor rute puta, maksimalnu udobnost tokom vašeg putovanja.

Pre nego što odaberete način na koji ćete putovati do vaše željene destinacije, razmislite zašto www.prevoz-putnika.rs možda vaš najpametniji potez.

Prevoz putnika u Srbiji

Međutim, mi razumemo da udobnost možda nije najvažnija na vašoj listi prioriteta, tako da želimo da vam pružimo još pogodnosti koje vam pruža Beocontrol Group kada je u pitanju prevoz putnika u Srbiji:

Birate vreme i mesto polaska

Da li se brinete kako da se prebacite sa jedne lokacije na drugu? Bilo da putujete sami i da je vaš izbor putnički automobil ili da ste u grupi i  da vam treba minibus ili autobus, prevoz putnika u Srbiji ne treba da bude vaša briga. Vaše je da nam kažete polaznu adresu, vreme, kojim putem želite da idete i kada želite da stignete.

Naši agenti će uraditi sve za vas da vaše putovanje protekne u najboljem redu i da bezbedno stignete na željenu adresu. Naši iskusni vozači znaju svaki put kojim treba da vas prevezu i budite sigurni da je vreme dolaska isto toliko važno za nas kao i za vas.

Prevoz putnika u Srbiji može biti prijatno iskustvo

Osim ako niste krenuli u lagani obilazak Srbije i vreme nije bitno za vas, prevoz do željene destinacije može biti prilično traumatično iskustvo. Autobusi dugo putuju i još ako morate da presedate gubite jako puno vremena u čekanju na drugi prevoz. Vozovi su u Srbiji jako spori a satnica je diskutabilna. Taxi je papreno skup a rent a car je dobar ukoliko planirate da se dugo zadržavate u Srbiji. U stvarnosti i kod rent a cara, saobraćajne gužve i zauzeti parkinzi izgledaju kao dobra podloga da vam zagorčaju putovanje u Srbiju.

prevoz putnika u srbiji

Najgori deo rent a cara je da su vam obe ruke okupirane za volanom. Ako ste ikada pokušali da pošaljete SMS ili pozovete nekoga dok vozite, molimo vas da učinite sebi i ostalima koji vas vole uslugu i zaustavite vozilo, jer pored toga što je opasno takođe je i nezakonito. Ako želite da uživate u udobnosti prevoz putnika u Srbiji može da vam pružu jedno lepo iskustvo jer samo treba da nas pozovete ili rezervišite naše usluge putem online formulara.

Dođite na vašu destinaciju u stilu

Zašto zbog male razlike u novcu, da se sutra ne sećate jednog odličnog putovanja? Samo zamislite lkako sedate u luksuzni automobil koji vas vozi na adresu. Prevoz putnika u Srbiji možemo obaviti sa luksuznim putničkim vozilima i na taj način da impresionirate vaše prijatelje ili poslovne partnere, jer nekada prvi utisak znači mnogo za biznis.

U Beocontrol Group kompaniji možete odabrati klasičan automobil, kao što je Škoda Octavia, ili neki udobniji kao što je Peugeot 508gt ili pak luksuzni mercedes S klase.

Bezbednost putnika na prvom mestu

Ukoliko vam treba hitan prevoz putnika u Srbiji, najverovatnije ćete zahtevati od nas da se krene na put u roku od nekoliko sati. A to nije lak posao. Ne zbog nas, jer mi uvek imamo odmorne i spremne vozače već zbog vas ako se odlučite sami da vozite na daleki put.

Naši profesionalni vozači će vas bezbedno i na vreme dovesti na željenu adresu.  Naši iskusni Beocontrol Group vozači imaju puno kilometara iza sebe i veliko iskustvo u vožnji, tako da kada je u pitanju budnost na putu, možete biti sigurni da je vaša sigurnost naš prioritet broj jedan.

Prevoz putnika u Srbiji do bilo koje adrese

Nama nije bitno koja je vaša polazna ili dolazna adresa. Na nama je da vam organizujemo besprekoran prevoz, bilo da je u pitanju vožnja putničkim automobilom do Beograda do bilo kojeg aerodroma u regionu ili da vam je potreban prevoz putika u Srbiji za veću grupu.

 

Sa našim agentima dogovorićete sve detalje vožnje, utvrditi tačnu satnicu polaska i dolasak i napomenuti ako imate neke posebne zahteve tokom puta. Često nam se dešava da klijenti žele tačno određenom rutom da putuju iz nekih sentimentalnih ili poslovnih razloga.

Bez obzira da li vam je potreban auto ili minibus u Srbiji, obećavamo da ćemo vam pružiti izuzetnu uslugu i personalizovan pristupu. Vaše putovanje će proteći  bez napora, po tačno dogovorenom rasporedu, sa ljubaznim vozačima i luksuznim vozilima novije proizvodnje. Sve je na nama, na vama je da se opustite i uživate u putu.

Оставите одговор