Prevoz putnika za Novu Godinu

Posted by Dušan Čomić
Category:

Ako želite da vam ovaj doček Nove Godine bude nezaboravan i jedinstven, trebalo bi odmah da počnete sa planiranjem. Postoji mnogo atraktivnih lokacija širom Srbije koje bi bile idealne za ovako svečanu noć. Planinska odmarališta kao što su Kopanik i Zlatibor su logičan izbor za mnoge. Međutim, na raspolaganju su vam i razna etno-sela, ali i gradski trgovi koji su idealna prilika da uživate u jedinstvenoj lepoti manjih mesta. S druge strane, tu je i opcija puta u inostranstvo i posećivanje destinacija kao što su Beč, Prag, Venecija ili Berlin. Beocontrol Travel vam nudi najpovoljniji prevoz putnika za Novu Godinu bez obzira da li želite da provedete ovu noć u našoj zemlji ili inostranstvu.

Prevoz putnika za Novu Godinu po Srbiji

Ukoliko planirate da novogodišnju noć provedete u našoj zemlji, imate mnoštvo opcija na raspolaganju. Glavno pitanje na koje morate da odgovorite je koja bi vam lokacija najviše odgovarala. Tri najpopularnije destinacije su planinska odmarališta, etno-sela, ali i gradski trgovi širom Srbije. Organizujte vaš prevoz putnika za Novu Godinu na vreme.

Planinska odmarališta

Odlazak na planinu tokom zime zvuči kao najlogičniji izbor za veliki broj turista jer imaju šansu da uživaju u zimskim čarolijama na pravi način. Srbija ima veliki broj prelepih planina koje mame turiste svake godine, ali među najpopularnijim izborima su svakako Zlatibor, Kopaonik i Tara.

  • Zlatibor

Mnogi smatraju da je Zlatibor jedna od najlepših planina u Srbiji, ali i najekskluzivnija. Pored neodoljive prirode koja pleni svojom lepotom na svakom koraku, tu je i mnoštvo kvalitetnih restorana i izletišta koja vam mogu prirediti nezaboravne večeri. Ako tražite povoljan prevoz putnika za Novu Godinu do ove destinacije, Beocontrol Travel vam nudi najsigurniju i najpouzdaniju opciju.

prevoz putnika za novu godinu

  • Kopaonik

Kopaonik je jedan od najpoznatijih i najvećih ski-centara u Srbiji. Svake godine, on privlači na hiljade turista širom zemlje. Ako volite zimske sportove i želite da uživate u pravoj snežnoj idili tokom novogodišnje noći, Kopaonik je odličan izbor.

  • Tara

Još jedan veoma popularan izbor za novogodišnju planinsku destinaciju je i prelepa Tara. Pored klasičnih ski staza koje će oduševiti sve ljubitelje snežnih avantura, Tara ima i mnogo vidikovaca koji pružaju neverovatan pogled na prirodu sa nje. Samim tim, možete provesti ceo dan uživajući u pogledu, a zatim proslaviti noć u nekom od restorana. Beocontrol Travel nudi odlične uslove za prevoz putnika za Novu Godinu, tako da obavezno razmislite da posetite ovo prirodno čudo.

Etno-sela

  • Drvengrad

Ukoliko ne možete da se odlučite između dve planinske destinacije kao što su Zlatibor i Tara, zašto jednostavno ne biste napravili kompromis? Drvengrad je verovatno najpoznatije i najprepoznatljivije etno-selo u Srbiji. Napravio ga je Emir Kusturica za potrebe filma „Život je čudo,“ ali je kasnije postao glavno mesto za okupljanje mnogih svetskih zvezda.

prevoz putnika za novu godinu

  • Latkovac

Za one koji žele da uživaju u miru i tišini koje samo etno-selo može da pruži, Latkovac je odličan izbor. Beocontrol Travel nudi povoljan prevoz za Novu Godinu do ovog mesta koje se sastoji od 4 gostinske kuće koje se mogu iznajmiti, od kojih je najstarija stara čak 200 godina. Kako biste doživeli jedinstvenu atmosferu ovog mesta, tu je i sjajan etno-restoran koji nudi najbolje srpske specijalitete.

Prevoz putnika za Novu Godinu u inostranstvo

Naravno, ako više volite da obeležite svečani prelazak u novu godinu van zemlje, na raspolaganju su vam mnoge poznate evropske i svetske destinacije.

  • Prag

Prag je jedan od najlepših gradova u celoj Evropi. Starogradski trg u Pragu je savršena lokacija za novogodišnju proslavu i najbolji način da osetite duh stare Evrope tokom magične noći. Beocontrol Travel vam nudi apsolutno najpovoljnije uslove za prevoz putnika za Novu Godinu tako da možete da ostvarite svoj češki san.

prevoz putnika za novu godinu

  • Beč

Još jedan grad koji stalno mami turiste svojom lepotom i zadivljujućom arhitekturom je Beč. Glavni grad Austrije je česta stavka na mnogim listama željenih destinacija, a neke od najpoznatijih lokacija su dvorac Belvedere, katedrala Svetog Stefana, ali i Ringštrase. Uživajte u dočeku na najbolji mogući način.

  • Venecija

Za putnike koji traže romantičnu lokaciju čak i tokom hladnih zimskih dana, tu je Venecija. Ovaj simbolično prepoznatljiv grad ima poseban šarm u vreme novogodišnjih praznika. Prevoz putnika za Novu Godinu koji nudi Beocontrol uključuje i odlazak do ovog centra romantike.

Beocontrol Travel – Sigurna vožnja za svečanu noć

Pravo je vreme da počnete da razmišljate o tome kako ćete dočekati Novu Godinu. Beocontrol Travel vam može pomoći da odaberete savršenu destinaciju po najpovoljnijoj ceni. Bez obzira da li želite da budete u zemlji ili ne, prevoz putnika za Novu Godinu vam uvek stoji na raspolaganju. Posetite naš sajt, kontaktirajte nas i provedite najluđu noć ikad.

Оставите одговор