Prevoz putnika za Sarajevo – Udobno putovanje iz Beograda

Posted by Dušan Čomić
Category:

Sarajevo je oduvek bio grad čija lepota se zasnivala na raznovrsnosti. Mešavina raznih kultura i uticaja dovela je do toga da ovaj grad postane glavni umetnički centar regiona i omiljena lokacija za turiste širom sveta. Oktobar je pravo vreme da posetite Sarajevo i uživate u svim jesenjim bojama koje ukrašavaju čitavu Bosnu i Hercegovinu. Beocontrol Travel vam nudi povoljnu i udobnu opciju kada je u pitanju prevoz putnika za Sarajevo. U našem novom blogu saznajte kakva sve vozila imamo u ponudi, koji su to dobri saveti za putovanje, kao i šta sve treba da posetite u pomenutom gradu.

prevoz putnika za sarajevo

Prevoz putnika za Sarajevo

Ako tražite povoljan način da otputujete u glavni grad Bosne i Hercegovine, bilo sami ili u društvu koje izaberete – Beocontrol Travel je pravi izbor. Naša kompanija nudi širok izbor vozila kao i iskusne vozače koji će se postarati da vaš put prođe bez ikakvih problema. Na našem sajtu možete pronaći spisak vozila koja su vam na raspolaganju, kao i tačan opis svakog od njih. Na taj način uvek znate šta dobijate i možete da napravite pravi izbor.

Za klijente koji putuju na poslovna putovanja, tu su razne luksuzne limuzine koje će vam pružiti sav neophodan komfor i eleganciju. Ovo je idelan izbor ako želite da impresionirate vaše potencijalne partnere i pridobijete ih i pre prve progovorene reči. Sa druge strane, ako vas interesuje prevoz putnika za Sarajevo za celu porodicu, možemo vam ponuditi veoma prostrana minivan vozila. Čak i ako poželite da povedete celu firmu ili tim na putovanje, mi ćemo vam izaći u susret sa našim minibusevima ili autobusima. Imamo rešenje za svaki vaš problem.

Saveti prilikom putovanja u Sarajevo

Kada se vozite sa kompanijom Beocontrol Travel, znate da ste u sigurnim rukama. Naši profesionalni vozači dobro poznaju puteve, tako da ne morate da brinete o samom putovanju. Samim tim, imate priliku da uživate u predivnoj prirodi punoj raznih jesenjih boja. Na putu do Sarajeva ćete videti mnoštvo zadivljujućih pejzaža, Iako možete i sami da izaberete željenu rutu, najčešće se koristi put preko Sremske Mitrovice i Loznice. To vam daje šansu da vidite razna lepa mesta po Srbiji pre nego što se uputite ka konačnoj destinaciji – Sarajevu.

Ono što mnoge ljude brine kada je u pitanju prevoz putnika za Sarajevo je zadržavanje na granici. Međutim, to ne bi trebalo da vas brine. Kada se putuje van sezone, kao sad u oktobru, gužve su praktično nepostojeće. Pored toga, svi naši vozači imaju neophodne dozvole i dokumenta kako bi se čitav proces ubrzao maksimalno. Najveće su šanse da nećete uopšte ni primetiti prelaz granice. Vi samo treba da ponesete dovoljnu količinu grickalica i tečnosti za svaki slučaj.

transfer sa aerodroma

Šta morate da posetite u Sarajevu?

Vaša prva destinacija kada stignete u Sarajevo treba da bude Baščaršija. To je sam centar grada prepun važnih istorijskih znamenitosti kao što je sarajevski sebilj – stara fontana vrlo karakterističnog oblika. Ovaj deo Sarajeva je glavna turistička atrakcija zbog svog ogromnog kulturnog značaja. Ne samo da možete šetati ovim veličanstvenim trgom i upijati sarajevski šarm, već su tu i razne velelepne džamije koje su svakako vredni arhitektonski spomenici.

Sa istorijske strane, tu su interesantne lokacije kao Principov most gde je ubijen prestolonaslednik Franc Ferdinand. Na raznim lokacijama u gradu ćete imati prilike da vidite i takozvane „Sarajevske Ruže“ koje su minijaturni podsetnici na bombardovanje pre par decenija. Naravno, ne možete da posetite Sarajevo a da ne probate njihovu karakterističnu hranu, kao što su sarajevski ćevapi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Beocontrol Travel za siguran put

Naša kompanija vam pruža najpovoljnije opcije za prevoz putnika za Sarajevo iz Beograda. Posetite naš sajt, pogledajte kakva sve to vozila imamo u ponudi i rezervišite vožnju već danas. Iskoristite jesenju lepotu i posetite jedan od najlepših i kulturno najznačajnijih gradova u regionu.

Оставите одговор