Prevoz sportskih timova po Srbiji

Posted by Dušan Čomić
Category:

Srbija je oduvek bila zemlja sporta i zato ne čudi činjenica da se širom naše zemlje konstantno održavaju različita takmičenja i sportski događaji. Ukoliko žele da nastupaju na turnirima i manifestacijama, timovi moraju stalno da putuju od mesta do mesta, oslanjajući se na razne sumnjive prevoznike i njihove vozače. To je veoma loša praksa jer se, na kraju krajeva, govori o bezbednosti mladih i talentovanih sportista. Kako biste osigurali bezbedan prevoz sportskih timova, morate se okrenuti profesionalnim kompanijama za prevoz kao što je Beocontrol. Mi nudimo širok dijapazon raznih vozila za sve vaše potrebe. Pogledajte našu ponudu.

Minivan prevoz sportskih timova

Prevoz minivan vozilima je savršen za nešto manje sportske timove, pošto naša vozila imaju kapacitet od 6+1 odnosno 8+1 sedišta u zavisnosti od izbora vozila. Na raspolaganju su vam udobni Mercedes V klase, prostrani Mercedes Vito, kao i Ford Tourneo Custom. Ako već imate tim koji se sastoji od 6 ili 8 sportista, nema razloga da trošite novac i iznajmljujete veliki autobus. Ovo je savršena opcija za kuglaše, pikado timove, i veliki broj drugih sportova.

Prevoz minibusom po Srbiji

Kada je u pitanju minibus, nudimo dve kvalitetne opcije: Mercedes 516 CDI i Mercedes 519 CDI. Prvi model nudi 19+1 veoma udobnih i prostranih sedišta, dok 519 CDI ima jedno više sedište na raspolaganju. Ovo je sasvim pristojna opcija za nešto brojnije timove kao i propratno osoblje. Pored klima uređaja, televizora, i ostalih podrazumevanih pogodnosti, ova vozila uključuju i bežični mikrofon za olakšanu komunikaciju sa svima, kao i besplatan wi-fi bez koga se u današnjem svetu ne može.

 Iznajmljivanje autobusa za prevoz putnika

Ako vam treba mnogo veće prevozno sredstvo, možete uvek izabrati i autobus. U Beocontrol kompaniji možete iznajmiti dva modela – Setra 417 HDH ili Setra 431 DT. Prvi model ima kapacitet od 59 sedišta dok drugi može da smesti čak 78 sportista. Kao i sva ostala vozila iz ponude, i ovi autobusi su opremljeni klima uređajima vrhunskog kvaliteta, električnim ulaznim vratima, ali i frižiderom, mini kuhinjom i WC-om. U pitanju su pravi pokretni smeštaji koji pružaju maksimalan komfor bez obzira na dužinu putovanja ili daljinu destinacije.

Glavni adut svih naših Beocontrol vozila su svakako naši iskusni i profesionalni vozači koji garantuju brz i bezbedan put na bilo koju lokaciju. Kada je u pitanju prevoz sportskih timova, nećete naći kvalitetniju kompaniju.

Оставите одговор