Krenite na putovanje sa manje briga uz više komfora

Posted by Dušan Čomić
Category:

Shuttle transfer od i do aerodroma

Šatl prevoz aerodromOdabrali ste željenu destinaciju. Još pre nekoliko meseci bookirali ste vašu kartu za let, spakovali ste i poslednji kofer. Ostaje vam da osmislite kako najlakše i na vreme da stignete na avion.

Verovatno ste se više puta našli u situaciji da morate da organizujete za vas, člana vaše porodice ili poslovne saradnike prevoz do i od aerodroma. Često to nije bio lak posao, nekada ste morali da se odlučite za skuplju ili ne tako komfornu varijantu, a sve u cilju da izbegnete kašnjenje na let.

Poznato je da avion ne čeka nikoga. To je ujedno i jedna od najvećih briga koju imamo kada je putovanje avionom u pitanju, stići na vreme na let. Uz profesionalni shuttle transfer drugi će brinuti o vašem prevozu do aerodroma. Već od vaše kuće ili hotela, prestaju vaše brige. Udobno se smestite u moderna kombi vozila, a iskusni vozači brinu se da vi stignete na vreme do željenog aerodroma.

Važno je da znate da, kada se odlučite za ovaj vid transfera, štedite vreme i uvek će vam ostati više vremena da se odmorite, popijete kafu i još jednom proverite da li ste baš sve spakovali.

Veliki razmaci između letova, kašnjenje i otkazivanje letova mogu da budu prilično neprijatna iskustva. Uz profesionalne vodiče i vozače kombi vozila ne morate sate da provodite u čekaonicama aerodroma. Mnogo je bolje da za to vreme razgledate grad u kome se nalazite ili posetite neko zanimljivo mesto u okolini aerodroma.

Kombi prevoz od aerodroma čini vaše putovanje udobnijim. Po sletanju, komfor na kakav ste navikli u avionu dočeka će vas i u modernim kombi vozilima koja vas voze direktno do vrata vašeg doma ili hotela.

[feather_share]

Оставите одговор