Zašto se odlučiti na putovanje iznajmljenim kombijem?

Posted by Dušan Čomić
Category:

Kako je sezona letovanja u punom jeku, a platežna moć građana sve slabija, predlažemo Vam da na jednostavan način uskladite želje i mogućnosti.

Kompanija za prevoz putnika Beocontrol  nudi mogućnost iznajmljivanja kombija po izuzetno pristupačnim cenama. Jedina Vaša obaveza je da okupite kvalitetno društvo i putovanje može da počne.

Avionske karte su uglavnom znatno skuplje od autobuskih i voznih karti, pa samim tim nisu svima dostupne. Iako je avionski prevoz jedan od najkomfornijih vidova putovanja, nije svako u situaciji da plati takav luksuz.

Bilo da imate svoju porodicu, ili planirate letovanje sa društvom, iznajmljivanje kombija je idealan izbor za putovanje.

Porodično putovanje u iznajmljenom kombiju

Nemirna deca tokom vožnje, neudobna sedišta i nervozni putnici su samo nekoliko problema sa kojima se roditelji suočavaju tokom odlaska na letovanje grupnim prevozom.

Sve brige nestanu tek kada vaši mališani ugledaju more i budu uzbuđeni zbog konačnog početka odmora.

Iznajmljivanje kombija omogućiće Vam komfor i slobodu, pa će samim tim Vaši  najdraži biti opušteniji i sigurniji tokom puta. Odlazak u toalet će svakako biti jednostavniji, jer nećete morati da  zaustavljate ceo autobus zato što vaš mališan mora da obavi nuždu.

Putovanje će zasigurno proteći opuštenije, a na Vama je samo da odaberete destinaciju.

Putovanje sa prijateljima vanlinijskim prevozom

Mladi jedva čekaju da završe sa obavezama, kako bi proveli zabavno leto sa prijateljima.

Kombi je u ovom slučaju idealan izbor, jer ćete zaobići dosadne putnike, koji ne razumeju vašu mladost i želju za provodom.

Sakupite omiljeno društvo i odaberite destinaciju za odmor, iznajmite kombi sa profesionalnim vozačem i uživajte u letovanju u sopstvenoj režiji. Sve što vam treba je dobro društvo i prevozno sredstvo.

Za sve dodatne informacije obratite se jednom od naših centara koji se nalaze u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Оставите одговор