Iznajmljivanje limuzina: Na šta treba da obratite pažnju

Posted by Dušan Čomić
Category:

Kada je u pitanju iznajmljivanje limuzina, vrlo je važno da izaberete pouzdanu agenciju koja će vam obezbediti bezbednu i prijatnu vožnju. To nije uvek tako jednostavan zadatak. Postoji veliki broj kompanija koje nude usluge prevoza, ali kako znati koja je prava i pouzdana? Šta je ono na šta morate da obratite pažnju prilikom odabira? U ovom blogu ćemo vam navesti par stavki koje treba da uzmete u obzir i koje će vas dovesti do prave agencije. Pogledajte.

Lokacija agencije

Većina agencija za iznajmljivanje limuzina ima svoja pravila o naplati usluge. Tako, na primer, neke kompanije uračunavaju put do vas u cenu. Iako to nije nerazumno sa njihove strane, može znatno uticati na vaš krajnji račun. Iz tog razloga, važno je da istražite agenciju koju želite i pogledate koja je udaljenost do vaše lokacije. Ukoliko imaju više kancelarija, izabraćete najbližu vama. Sa druge strane, uvek je dobra ideja kontaktirati ih telefonom, kako bi mogli da vam objasne svoje metode. Postoji velika šansa da oni zapravo i ne obračunavaju cenu do vaše lokacije ili da im vozila kreću sa nekog drugog mesta. Sve to treba uzeti u obzir.

transfer sa aerodromaCene i troškovi

Naravno da cena usluge igra ogromnu ulogu pri izboru prave agencije. Veoma je važno unapred saznati kako se kreću cene i videti da li ima nekih skrivenih troškova. To ne znači da je najjeftinija agencija uvek najbolja opcija. Morate da imate u vidu šta sve podrazumeva cena. Ako u okviru usluge dobijate luksuznu i elegantnu limuzinu koja sama po sebi nije baš jeftina, sasvim je očekivano da cena iznajmljivanja bude veća. Isto tako, imajte na umu da u cenu ulazi i dugovečnost kompanije kao i iskustvo vozača. Vi zapravo plaćate njihovu dokazanu vrednost, a to ume da bude neprocenjivo. Na kraju krajeva, bezbednost je na prvom mestu.

Licence i osiguranje

Kada vršite inicijalnu proveru željene agencije, morate obratiti pažnju i na to da li imaju neophodne licence i osiguranje. Veoma je bitno da agencija za iznajmljivanje limuzina ima licencu da radi u gradu u kojem se nalazi. Na taj način možete da se uverite da je kompanija prava i priznata. Pored toga, bitno je da agencija nudi i osiguranje za svoja vozila i putnike. Iako su male šanse da dođe do nesreće ako ste angažovali profesionalnu kompaniju sa iskusnim vozačima, ipak je dobro obezbediti se za svaki slučaj. Ukoliko kompanija nema osiguranje, a ipak se desi neki problem, procedura može biti vrlo komplikovana.

Beocontrol Travel – Najbolja agencija za iznajmljivanje limuzina

Ako tražite pouzdanu i iskusnu agenciju za iznajmljivanje limuzina, Beocontrol Travel je pravi izbor za vas. Bez obzira da li je u pitanju prevoz sa aerodroma, na poslovne sastanke i konferencije ili nešto drugo, sa nama ćete uvek biti sigurni. Pozovite nas ili posetite naš vebsajt i pogledajte šta sve imamo u ponudi.

Оставите одговор