Iznajmljivanje minibusa u Beogradu – Komforno i pristupačno

Posted by Dušan Čomić
Category:

Ako tražite povoljno iznajmljivanje minibusa u Beogradu, Beocontrol Travel je prava kompanija za vas. Minibus vozila su savršena za prevoz većeg broja putnika po Srbiji, bez obzira da li su u pitanju školske ekskurzije, izleti, poslovne konferencije ili neki sportski događaji. Prednost minibuseva u odnosu na obične autobuse je ta što su znatno komforniji i kompaktniji pa se njima lakše manevriše po gradu. Beocontrol Travel raspolaže sa dva visokokvalitetna minibusa Mercedes 516 CDI i Mercedes 519 CDI. Samo neke od pogodnosti koje imate dok se vozite njima uključuju: besplatan Wi-Fi, klima uređaje, LCD monitore, kvalitetno ozvučenje i mnoge druge elemente. U kojim vam sve situacijama treba minibus?

Nezaboravne školske ekskurzije

Neka od najlepših sećanja koje nosimo iz detinjstva su se desila na ekskurzijama. Samim tim, ukoliko vi imate priliku da organizujete takve događaje za vaše mališane, postarajte se da im pružite kvalitet koji zaslužuju. Minibusevi su odličan izbor za sve vrste školskih ekskurzija širom Srbije. Bez obzira na to koju lokaciju odaberete, sasvim smo sigurni da će vaša deca imati nezaboravno iskustvo.

Još jedan razlog zašto je iznajmljivanje minibusa u Beogradu dobra ideja je i bezbednost samih učenika. Ukoliko je u pitanju manje odeljenje, znatno je lakše iznajmiti minibus sa 20 sedišta gde ih možete sve držati na oku i paziti da se ništa ne dogodi. Pored toga je znatno ekonomičnije, jer ne morate da uzimate čitav autobus.

iznajmljivanje minibusa u srbiji

Izleti sa prijateljima ili porodicom

Iako je danas nemoguće zamisliti život bez tehnologije, vrlo je važno održavati balans u životu i uživati u prirodi što je više moguće. Naravno, da bi užitak u prirodnim lepotama bio potpun, morate da ga podelite sa prijateljima ili porodicom. Ako organizujete roštilj u prirodi ili bilo kakav piknik, jednostavno iznajmite minibus do željene lokacije.

Na taj način čak i put može postati prava zajednička avantura. Nećete morati da se brinete da li će svi naći pravu lokaciju ili se izgubiti negde usput. Iznajmljivanje minibusa u Beogradu vam omogućava da lako i jednostavno povedete sve vaše najdraže na nezaboravan izlet.

Poslovne konferencije i team building

Da bi se vaša firma razvijala, neophodno je da uvek imate stručan i kvalitetan kadar. To znači da morate da ulažete u usavršavanje zaposlenih i razne poslovne konferencije. Uz iznajmljeni minibus možete lako povesti sve vaše zaposlene na konferencije širom Srbije.

Pored toga, iznajmljivanje minibusa u Beogradu vam može koristiti i za team building sesije. Ojačajte vaš tim i pomozite vašim radnicima da se bolje upoznaju uz putovanje minibusom. Kakvu god destinaciju da imate na umu, Beocontrol Travel će osigurati bezbedan i kvalitetan prevoz. Jedino jak tim može biti dobar i komunikativan što je neverovatno važno u svakom branši.

iznajmljivanje minibusa u beogradu

Sportski događaji i takmičenja

Prevoz je uvek jedan od najvećih problema kada vodite sportski tim. Ukoliko želite da budu uspešni i pokažu šta umeju, morate im obezbediti put na razna takmičenja, ne samo u prestonici već i šire. Iznajmljivanje minibusa u Beogradu je najbolji način da prevezete vaš zlatni tim do željene destinacije bez brige o njihovoj bezbednosti.

Glavni razlog zašto su naša minibus vozila savršen izbor za sva vaša sportska dešavanja je taj što uvek koristimo profesionalne vozače sa godinama iskustva iza sebe. Oni će pomoći vašim igračima da se opuste i spreme za važan dan na pravi način.

Iznajmljivanje minibusa u Beogradu – Beocontrol Travel

Beocontrol Travel vam nudi najbolje moguće uslove kada je iznajmljivanje minibusa u Beogradu u pitanju. Na raspolaganju su vam dva izuzetno kvalitetna modela Mercedesa, 516 CDI, kao i 519 CDI. Oba nude neverovatan komfor i moderan enterijer savršen za kratka i duga putovanja. Posetite naš vebsajt, kontaktirajte nas i organizujte putovanje već danas.

Оставите одговор