Autobuski prevoz u Srbiji – Neophodan za dobre uspomene

Posted by Dušan Čomić
Category:

Putovanje u velikoj grupi pruža jedinstven osećaj koji ne možete dobiti na bilo koji drugi način. Svi se rado sećamo školskih ekskurzija provedenih u punim, raspevanim autobusima bez kojih naše detinjstvo ne bi bilo isto. Beocontrol Travel vam pomaže da ponovo proživite to jedinstveno iskustvo uz naše prostrane i moderne Setra autobuse. Bez obzira da li organizujete put na sportski događaj, školsku ekskurziju, ili nešto sasvim drugo, mi nudimo najkvalitetniji autobuski prevoz u Srbiji. Pogledajte za koje sve događaje nudimo našu bezuslovnu podršku.

Sportski turniri

Odmor je jedna od najvažnijih stvari u svetu sporta. Ako želite da vaši igrači daju svoj maksimum na terenu, neophodno je da budu odmorni i spremni za sam meč. To znači da, kada putujete na turnire širom Srbije, morate da obezbedite vašim igračima kvalitetan prevoz koji ih neće opteretiti i izmoriti.

Beocontrol Travel nudi ogromne i prostrane Setra autobuse u koje može da stane 59, odnosno 78 putnika. Uprkos velikom kapacitetu, ovi autobusi su veoma udobni i savršeni za odmor. Mi nudimo najkvalitetniji autobuski prevoz u Srbiji, a naši profesionalni vozači će se postarati da vaši igrači stignu brzo i bezbedno na željenu destinaciju.

autobuski prevoz

Školske ekskurzije

Već smo pominjali važnost školskih ekskurzija za srećno detinjstvo. Ako ste u situaciji da sada organizujete ovo putovanje za vaše mališane, bitno je da pronađete pravu agenciju. Pomozite im da ostvare prijatna, nezaboravna iskustva kojih će se sećati do kraja života.

Setra autobusi su savršeni za školarce, pre svega zato što nude maksimalnu bezbednost, a to je svim roditeljima najvažnije. Sva sedišta imaju najmodernije zaštitne pojaseve, električna ulazna vrata i navigaciju. Pored toga, tu su iskusni vozači koji uvek pružaju svoj maksimum kada je u pitanju prevoz dece.

Team Building

Svaka firma koja želi da ima zadovoljne i motivisane zaposlene mora da ulaže u team building događaje. Srbija ima mnoštvo zanimljivih lokacija u prirodi koje su savršene za ove izlete, ali ako želite da ih posetite, potreban vam je pouzdan prevoz. Beocontrol Travel vam tu izlazi u susret.

U zavisnosti od toga koliko zaposlenih planirate da povedete, možete izabrati autobuse ili minibuseve. Naši autobusi vam nude do 78 sedišta pa su idealni za velike firme koje žele da očuvaju zajednički duh u svojoj korporaciji. Ukoliko je u pitanju nešto manja firma, možete se odlučiti za minibuseve koji komotno prevoze čak 20 ljudi.

autobuski prevoz

Sajmovi i seminari

Naravno, Beocontrol Travel vam nudi najbolji autobuski prevoz u Srbiji i ako idete na neke poslovne seminare ili posećujete razne sajmove koji se dešavaju svake godine u Beogradu. Pored poznatih sajmova knjiga, turizma, i vina, tu su i različiti interesantni događaji kao izložba pasa, sajam motocikala, kao i sajam zapošljavanja.

Beocontrol Travel vam nudi kvalitetan organizovan prevoz na sve ove događaje, kao i na razne seminare širom zemlje. Bez obzira da li ste ljubitelji knjiga ili želite da unapredite veštine vaših zaposlenih na seminarima, naši Setra autobusi će vam pomoći u tome.

Najbolji autobuski prevoz u Srbiji – Beocontrol Travel

Ukoliko i vi planirate grupno putovanje, kontaktirajte nas i izaberite vozilo koje želite iz naše ponude. Pored autobusa i minibuseva, nudimo i minivan vozila, limuzine, kao i oldtajmere. Kakvo god putovanje da ste zamislili, mi ćemo vam pomoći da ga ostvarite. Posetite naš sajt i rezervišite vozilo odmah.

Оставите одговор