Kombi prevoz putnika – Bezbedan prevoz uz stručne vozače  

Posted by Dušan Čomić
Category:

Ukoliko ste se odlučili da sa porodicom ili društvom posetite atraktivne destinacije u divnoj državi Srbiji, kombi prevoz putnika Srbija je savršen izbor za vas.

Ovim vozilom možete preći kilometre i kilometre putovanja, bez osećaja nesigurnosti i stresa, već samo sa uživanjem u divnim krajolicima i netaknutoj prirodi.

Putovanje kombijem je potpuno bezbedno uz savesne, stručne i profesionalne vozače, kojima je glavni cilj udobnost i bezbednost svojih putnika, kako bi zadovoljni stigli do destinacije.

Kombi prevoz putnika Srbija za nezaboravne ekskurzije!

Srbija je prepuna prirodnim lepotama, bogata je istorijom i kulturom. Ovo pruža mogućnost da se makar na kratko odvojimo od svojih rutina i opustimo u obilasku neke interesantne destinacije. Kraća putovanja su idealna za produženi vikend, a mogu se posetiti primamljiva mesta.

Za ovakva putovanja je idealan kombi prevoz putnika Srbija, jer sa profesionalnim, stručnim vozačem nema brige o parkinzima, putevima, dužine zadržavanja na određenoj destinaciji. Vozači minibusa vas mogu pokupiti na bilo kojoj lokaciji i odvesti na avanturu gde god poželite.

Kada se odlučujete za prevoz kombijem, nemate drugih briga, osim da odredite gde želite da putujete i kada.

Kombi prevoz putnika Srbija

Kombi prevoz putnika Srbija je idealan i za organizovan prevoz u slučaju raznih veselja, rođendana, svadbi, ali i mini ekskurzija, kada su u pitanju putovanja više osoba. Ovaj vid prevoza vas oslobađa od brige oko puta, vozila, goriva i omogućava vam da uživate u samom putovanju i razgledanju. Na ovaj način vaše putovanje postaje samo još jedno nezaboravno iskustvo kog se rado sećate bez ikakve brige. Do destinacije stižete zadovoljni, odmorni i puni snage da uživate u svom isplaniranom odmoru.

Možete se opustiti i uživati u pogledu, piću i hrani, kao i atmosferi, potpuno bez brige za vozilom, parkingom, kaznama. Stručan vozač vodi računa o tome da putovanje prođe u najboljem redu i bez ikakvih prepreka.

Osim za manja putovanja, kombi prevoz putnika Srbija može biti od koristi i za prevoz od i do aerodroma. Neretko se dešava da je potreban prevoz više ljudi do aerodroma, tako se za tu svrhu koristi kombi, kako bi svi stigli na vreme i bez briga oko puta. Troškovi kombi prevoza su znatno manji u odnosu na troškove ukoliko se putuje taksijem.

Obilazak gradova i prirodnih lepota kombijem može ojačati postojeće prijateljstvo, a može doneti i nova. Bezbrižan odmor uz mnoga uživanja učiniće produženi vikend čarobnim.

Opremljenost kombi vozila

Kombi prevoz putnika Srbija je usluga koja se bazira na principu „od vrata do vrata“, što znači da se putnici ukrcavaju i iskrcavaju na željenim lokacijama. Prevoz se obavlja savesno, bezbedno i profesionalno, sa vozačima koji poseduju dugogodišnje iskustvo.

Veoma često se za ovaj vid prevoza odlučuju turističke agencije, jer nude povoljne cene sa besprekornim uslovima. Agencije se odlučuju za kombi prevoz za obilazak znamenitosti Beograda ili nekog drugog grada, za mnogobrojne izlete po prirodi, pa čak i za putovanje u inostranstvo.

Kombi vozila poseduju 8+1 mesta za sedenje, čime obezbeđuju prevoz za manji skup ljudi.

Ova vozila su opremljena i klima uređajem, kao i savremenim LCD monitorima, CD plejerom, radiom, GPS navigacijom i besplatnim WiFi-jem. Poseduju komotna nagibna sedišta i zaštitne pojaseve, kako bi vožnja kombijem bila bezbedna i sigurna.

Usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem je moguća za organizovano putovanje u zemlji ili inostranstvu, kao i u trajanju od jednog ili više dana.

Kombi prevoz putnika Srbija

Ovaj vid prevoza opremljen najsavremenijom i kvalitetnom opremom garantuje komfornost i relaksaciju tokom celog putovanja.

Kombi prevoz putnika Srbija – Uzbudljivo putovanje

Neprestanim unapređivanjem kvaliteta usluga i proširivanjem ponude vozila za iznajmljivanje, kompanija BeoControl teži ka zadovoljnim klijentima i sticanju iskustva.

Svojim klijentima pruža stručno obučene vozače koji tokom puta osiguravaju bezbednost svojih putnika, obezbeđuju im udobnost i putovanje bez stresa.

Sa vozačima kompanije BeoControl nema mesta nesigurnosti i strahu, već putnici mogu uživati u svim čarima putovanja.

Dugogodišnje iskustvo je našoj kompaniji osigurano mnogobrojne zadovoljne klijente, koji se rado vraćaju. Ključni korak je pridobijanje poverenja putnika, kako bi se putovanje sprovelo bez problema i efikasno.

Klijenti poklanjaju svoje poverenje kompaniji BeoControl, a kompanija zauzvrat pruža potpuno uživanje u putovanju i time osigurava sebi oduševljene klijente.

Оставите одговор