Nova godina u Beogradu: Provedite najluđu noć u glavnom gradu

Posted by Dušan Čomić
Category:

Kraj godine se bliži, što znači da je pravo vreme da počnete da razmišljate gde ćete ići za doček. Iako su vam razne destinacije u Srbiji na raspolaganju, Nova godina u Beogradu je uvek među najinteresantnijim opcijama. Naša prestonica svake godine organizuje decembarske manifestacije koje na pravi način obeležavaju kraj stare i početak Nove Godine. Beocontrol Travel vam nudi povoljan i bezbedan prevoz iz svih mesta u Srbiji do prestonice. Proslavite novogodišnju noć na najekskluzivnijoj lokaciji u zemlji. Pogledajte šta vas očekuje u Beogradu najsvečanije noći.

Proslave u decembru – Nova Godina u Beogradu

Kada je u pitanju Nova Godina u Beogradu, nije u pitanju samo par dana oko 31. decembra. Novogodišnje manifestacije počinju u decembru i održavaće se tokom celog meseca. Kao i svake godine, program će biti raznovrstan, sa velikim brojem koncerata i dečjih predstava. Kod Hrama Svetog Save će se nalaziti takozvano Božićno seoce, dok će na Trgu Nikole Pašića biti klizalište oko fontane.

Za one mlađe tu je i sankalište sa šest metara visine i dva metara širine. Sa druge strane, oni koji više uživaju u video igrama će moći da provedu novogodišnje praznike uz gejming sesije.

Prvog januara će, sada već tradicionalno, biti održana Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj ulici kao i na još devet lokacija širom grada. U pitanju je fantastična, humanitarna akcija koja se održava svake godine.

prevoz putnika za novu godinu

Nova Godina u Beogradu i novogodišnje veče

Program za Novu Godinu traje tri dana, od 30. decembra do 1. januara. Prvi dan proslave je rezervisan za one koji vole di-džejeve, tako da možete očekivati veoma kvalitetnu i raznovrsnu muziku. Drugi dan, 31. decembar je namenjen mladima sa nekim od najvećih zvezda iako se za sada ne znaju sva imena. Jedan od muzičara koji će nastupati je svakako Saša Kovačević koji će nastupiti ispred skupštine za sam doček.

Ljubitelji klasike će biti oduševljeni činjenicom da je prvi januar rezervisan za klasičnu muziku. Imaće priliku da im Nova Godina u Beogradu bude sa stilom.

Dolazak u Beograd iz provincije

Ukoliko planirate da posetite Beograd u najluđoj noći, možete to da uradite uz pouzdan i povoljan prevoz Beocontrol Travel. Ova agencija vam nudi prevoz iz svih većih gradova u Srbiji kao i iz bilo kog drugog mesta.

Samim tim, ako želite da posetite prestonicu iz nekih većih gradova, na raspolaganju vam je Beocontrol Travel. Za prevoz od Kraljeva do Beograda ili Kragujevca do Beograda, nudimo kvalitetna i pouzdana vozila koja će vas odvesti do vaše destinacije na pravi način. Sa druge strane, ako putujete iz Novog Sada do Beograda, iako je u pitanju kraća udaljenost, sa Beocontrol Travel nemate problema.

Čak i ako želite da dođete iz nekih manjih mesta kao što je Prijepolje za Beograd, Beocontrol Travel je pravi izbor. Naravno, tu su i ostala mesta poput Zaječara, Vrnjačke Banje, Negotina, itd. Ukratko, gde god da se nalazite, Beocontrol Travel je tu za vas.

Beocontrol Travel prevoz po Beogradu

Sa druge strane, ako živite u Beogradu da ne želite da razmišljate o prevozu u najluđoj noći, Beocontrol vam nudi i prevoz po gradu. Bilo da živite u Braće Jerković, na Banovom Brdu ili Novom Beogradu, mi smo uvek tu da vam obezbedimo sigurnu i povoljnu vožnju.

Оставите одговор