Prevoz do skijališta u Austriji uz Beocontrol Travel

Posted by Dušan Čomić
Category:

S obzirom da je zima već u punom jeku, pravo je vreme da posetite neka od najpoznatijih skijališta širom Evrope i testirate svoje veštine na snegu. Austrija je jedna od najpopularnijih destinacija za turiste u Srbiji zbog velikog broja skijališta i prelepih pejzaža koje samo Alpi mogu da pruže. Skijalište Flachau u Salcburgu je idealno mesto za sve ljubitelje snežnih avantura, tako da vam preporučujemo da ga posetite ove sezone. Beocontrol Travel nudi posebne akcije i razne druge povoljnosti koje će učiniti vaš prevoz do skijališta u Austriji jednostavnim i zanimljivim. Pogledajte šta je u pitanju i kako možete iskoristiti ovu akciju.

Prevoz do skijališta u Austriji

Ukoliko ste odlučili da otputujete na zimovanje u jednu od najlepših zemalja Evrope, Austriju, vrlo je bitno da pronađete kvalitetan i pouzdan prevoz. Pogrešna agencija vam vrlo lako može pokvariti doživljaj i uništiti zimovanje.

Šta sve prava agencija mora da vam ponudi?

Moderna i prostrana vozila – Vrlo je bitno da agencija koju izaberete u svojoj ponudi ima širok izbor vozila koja su u skladu sa svim vašim potrebama. To je jedan od preduslova da vaš prevoz do skijališta u Austriji bude udoban i bezbedan.

Profesionalni vozači – Pored vozila, agencija koju izaberete treba da vam ponudi i kvalifikovane, licencirane vozače koji dobro poznaju rutu kojom se ide. Iskusni šoferi znaju kako da izbegnu gužvu tokom praznika i izaberu pravu putanju koja će vas dovesti do cilja. Iako ne zvuči presudno, važno je i da vozači budu prijateljski nastrojeni.

Povoljne cene – Naravno, cena igra veliku ulogu prilikom odabira agencije. Beocontrol Travel nudi najpovoljnije cene i jedinstvene akcije koje će vam znatno olakšati prevoz do skijališta u Austriji.

Putujte besplatno uz Beocontrol Travel

Pored niza povoljnih cena, Beocontrol Travel vam nudi i šansu da otputujete besplatno na vašu destinaciju u okviru akcije koja se održava svake nedelje. Naime, ako pronađete još minimum 7 prijatelja koji su voljni da odu sa vama na zimovanje u Austriju ili Italiju, vi putujete potpuno besplatno. Naravno, ne morate da se ograničite na ekipu od samo 8 ljudi. Beocontrol Travel vam može pomoći da, pod istim uslovima, otputujete sa još 18 prijatelja.

Provedite nezaboravan produženi vikend sa svojim prijateljima i osvojite besplatan prevoz do skijališta u Austriji. Za slučaj da Flachau nije zimovalište po vašoj meri, možete se odlučiti i za Livigno u Italiji po istom principu.

Skijalište Flachau

Ukoliko niste čuli za Flachau ili još niste stigli da ga posetite, evo par informacija koje vam mogu pomoći da se upoznate sa mestom. Jedno od najpopularnijih skijališta na svetu, Flachau svake godine privlači na hiljade turista koji dolaze da uživaju u planinskim čarolijama. Na raspolaganju su vam 120 ski-staze i čak 45 žičara za jednostavan transport do vašeg omiljenog mesta. Ono što razdvaja Flachau od ostalih poznatih skijališta na svetu je izuzetno bogat noćni život tako da, sve i da niste ljubitelji skijanja, možete da uživate u svemu što Austrija ima da ponudi.

besplatno skijanje

Beocontrol Travel – Najbolji prevoz do skijališta u Austriji

Iskoristite jedinstvenu priliku koju vam nudi Beocontrol Travel i besplatno posetite Flachau, jedno od najboljih skijališta u Evropi i svetu. Posetite naš sajt i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije.

Оставите одговор