Besplatno skijanje u Austriji i Italiji

Posted by Dušan Čomić
Category:

Ako ste odlučili da provedete ove hladne dane u inostranstvu i isprobate najbolja skijališta u Austriji i Italiji, imamo pravu ponudu za vas. Beocontrol Travel je rešio da vam izađe u susret i ponudi šansu da otputujete besplatno na jednu od dve neverovatne lokacije – Livigno u Italiji i Flachau u Austriji. Imate jedinstvenu priliku da dobijete besplatno skijanje i uživate zajedno sa svojom ekipom na željenoj destinaciji. Livigno i Flachau su dva najpopularnija skijališta u Evropi i šire. U ovom blogu ćemo vam objasniti kako možete da dobijete ovo besplatno skijanje i napravite odličnu uštedu ove sezone.

Besplatno putovanje uz Beocontrol Travel

U skladu sa prazničnim duhom koji je prisutan svake sezone, Beocontrol je rešio da vas obraduje besplatnim putovanjem na jedno od dva najposećenija skijališta u Evropi. Kako možete da ga dobijete?

Sve što treba da uradite je da sakupite minimum 7 prijatelja sa kojima biste želeli da podelite ovu zimsku čaroliju i kontaktirate Beocontrol sa vašom željenom destinacijom. Vi dobijate besplatno skijanje, dok vaši prijatelji plaćaju punu (iako i dalje veoma povoljnu) cenu. To je sve.

Minimalni broj putnika je 8, dok je maksimum 19. U pitanju su izuzetno kvalitetna i komforna vozila koja će osigurati bezbednu vožnju do bilo koje od ove dve destinacije i nazad. Akcija se održava svake nedelje od četvrtka do nedelje tako da imate priliku da provedete sjajan produženi vikend sa ekipom na vrhunskim skijalištima.

Livigno – Dragulj sakriven duboko u Alpima

Mnogi ljubitelji skijanja su sasvim sigurno čuli za Livigno, mali interesantni gradić na samom severu Italije, u Lombardiji. Iako na samo 180 kilometara od Milana, ovaj grad izgleda sasvim izolovano i okruženo predivnim alpskim pejzažima. Gradić Livigno je podeljen na dve celine koje su vrlo dobro povezane autobusima i nude raznovrsne doživljaje. Livigno ima čak 115 kilometara uređenih staza na kojima možete da pokažete sve vaše veštine na snegu. Ukoliko vam to sve nije dovoljno, u blizini imate i St Moritz, mondensko skijalište koje privlači mnoštvo ekskluzivnih gostiju svake godine.

Flachau – Austrijsko skijalište za šampione

Druga destinacija koju možete da posetite se nalazi u Austriji, u Salcburgu. Pored toga što je ovo rodni kraj jednog od najuspešnijih skijaša na svetu Hermana Majera, Flachau je poznat u svetu i kao odlična lokacija za razna skijaška takmičenja. Imate 120 fantastičnih staza na raspolaganju, kao i čak 45 žičara za jednostavan transport po mestu. Uz to, Flachau je poznat i po bogatom noćnom životu koji će vam pružiti pravi zimski doživljaj.

Beocontrol Travel prevoz putnika

Kada putujete sa Beocontrol kompanijom, ne morate da razmišljate o vožnji. Naši profesionalni vozači će se postarati da bezbedno dođete do vaše destinacije, za koju god da se odlučite. Na raspolaganju su vam kvalitetna vozila uključujući i minibuseve koji mogu komforno da prevezu čitavu vašu ekipu. Kontaktirajte nas odmah i krenite na besplatno skijanje ove zime!

Оставите одговор