Luksuzni i komforni prevoz putnika kombijem u Srbiji i inostranstvu

Posted by Dušan Čomić
Category:

Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvo jedan je od najbezbednijih i najjednostavnijih načina da udobno i komforno putujete.

Bilo da želite da posetite neku egzotičnu lokaciju ili vam je potreban prevoz do drugog grada u Srbiji, iznajmljivanje vozila sa vozačem je najkomforniji način da stignete na željenu lokaciju.

Profesionalan vozač i udobno vozilo u kojem nećete ni osetiti vožnju – najsavremeniji su načini putovanja ma gde da je vaše odredište. Bilo da putujete zbog poslovnih obaveza ili zadovoljstva, profesionalan vozač i luksuzno vozilo, pravi su izbor. Odaberite najbolje za sebe i stignite na svoju destinaciju sveži, odmorni i raspoloženi za nove pobede.

Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvo – Vanlinijski luksuzni prevoz po porudžbini

Putovanje može značajno da umori i iscrpi organizam. Ma koliko kilometara da treba da pređete, vožnja nije radnja koja umara samo fizički, već stvara i mentalni zamor. Konstantna i neprestana koncentracija, napregnutost učiniće da na svoju destinaciju ne stignete odmorni i puni elana, kao što biste želeli.

Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, udoban put je prekopotreban. Ma koliko da ste dobar i kvalitetan vozač, kako biste bezbedno stigli na odredište i pritom bili odmorni, iznajmljivanje vozila i profesionalnog vozača je najbolje rešenje.

Ujedno, u skladu sa svojim potrebama, možete da birate između toga koje vozilo želite da izaberete.

Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvoAutomobil. Idealan za dugačka, ali i kratka putovanja. Bilo da želite da stignete u drugi grad u okviru granica Srbije, ili je vaša destinacija u nekoj drugoj zemlju, namenski prevoz automobilom dolazi u obzir. Ukoliko na putovanje ne kreće više od tri osobe i nemate puno prtljaga, auto-prevoz je sjajan izbor.

Kombi. Prevoz putnika kombijem sjajan je ukoliko ste se odlučili na selidbu. Kombijem je moguće prevesti dvoje ljudi i mnogo stvari. Bilo da želite da preselite nameštaj, ili transportujete stvari iz jednog stana u drugi, poslovni prostor, kombi prevoz je sjajno rešenje.

Minivan. Poznat i kako minikombi, odličan je odabir ukoliko na putovanje ide više od 5 ljudi. Prevoz autobusom, ukoliko nije organizovan u sopstvenoj režiji, može da bude iscrpljujuć i naporan. Ipak, putovanje minikombijem je daleko komfornije, luksuznije i udobnije. Ovo je sjajno rešenje za firme ukoliko organizuju team building, ali i za organizovano porodično privatno putovanje.

Minibus i autobuski prevoz. Sjajan način putovanja za veći broj ljudi. Bilo da vam je potreban prevoz zaposlenih ili iznajmljivanje prevoza za svadbu ili neku drugu svečanu priliku, ovo je rešenje koje će vam omogućiti da uživate u putovanju, ali i na svom odredištu. Namenski i nelinijski prevoz autobusom može da bude i te kako zabavan!

Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvo – Na šta treba da obratite pažnju?

Prilikom odabira prevoza, trebalo bi da razmislite o nekoliko faktora koji mogu da utiču na to kakvo vozilo ćete odabrati.

 • Broj putnika;
 • Količina prtljaga;
 • Destinacija;
 • Povod putovanja.

U skladu sa tim koliko putnika je potrebno smestiti, treba da odaberete vozilo sa odgovarajućim brojem sedišta. Ujedno, ukoliko je povod putovanja svečanost, sjajno rešenje je iznajmljivanje limuzine kojom ćete stići na ceremoniju ili svečanost sa stilom. Pored toga, ako ste ljubitelj automobila, možete da iznajmite i oldtajmer u kojem će vas sigurno svi primetiti i zapamtiti.

Profesionalni vozač dovešće vas na željenu lokaciju koje god vozilo da odaberete, i to bezbedno, bez zakašnjenja i stresa. Na vama je samo da odaberete omiljeno vozilo i da uživate u putovanju.

Vozni park i lokacije

Kompanija BeoControl nedavno je proslavila dve decenije poslovanja na teritoriji Srbije, ali i u inostranstvu. Zadovoljni klijenti koji su uživali u našoj vožnji su sve brojniji i to je naš jedini motiv da budemo još bolji iz dana u dan.

Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvoPutovanje sa našom kompanijom je odgovorno, pravovremeno, bezbedno, sigurno, ali i zabavno. Prevoz putnika kombijem Srbija i inostranstvo – najbolji izbor koji ste mogli da donesete tokom putovanja.

Naše usluge:

 • Aerodromski transferi (prevoz od aerodroma i do aerodroma sa bilo koje lokacije);
 • Iznajmljivanje minivana;
 • Iznajmljivanje minibusa;
 • Rentiranje autobusa;
 • Iznajmljivanje limuzina;
 • Iznajmljivanje oldtajmera;
 • Automobilski prevoz sa profesionalnim vozačem.

Birajte najbolje! Birajte najudobnije! Kompanija BeoControl je vaš pouzdani lični prevoznik!

Оставите одговор