Vanlinijski shuttle prevoz – Putovanje bez stresa

Posted by Dušan Čomić
Category:

Vanlinijski shuttle prevoz može biti ka bilo kojoj destinaciji na koju želite da stignete brzo, bezbedno i komforno. Ovakav vid prevoza je odličan, bilo da se radi o višednevnim ili jednodnevnim vožnjama. Ujedno, put možete sami isplanirati i niste ograničeni vremenski.

Za bezbrižno i opuštajuće putovanje, najbolje je vožnju prepustiti stručnim, kvalitetnim i profesionalnim osobama.

Šta je vanlinijski shuttle prevoz?

Vanlinijski shuttle prevoz se obavlja sa jedne lokaciji ka drugoj.

Ove vožnje se obavljaju na osnovu ugovora zaključenog između korisnika prevoza i prevoznika. Ugovorom se određuju relacija sa polazištem i odredištem, u koje vreme se obavlja vanlinijski prevoz, kao i cena prevoza. Ovi ugovori moraju biti čitki, jasni i tačni kako ne bi došlo do zabune prilikom putovanja.

Linijskim autobusima je najčešće potrebno najviše vremena za prevoz, pogotovo ako je presedanje neizbežno kako bi stigli do odredišta. Vozovi takođe spadaju među najsporijim prevoznim sredstvima, samim tim im treba dosta duže do finalne destinacije i nemaju pristup svakom gradu ili određenom mestu.

Taxi prevoz veoma često zna biti izuzetno skup, pogotovo u slučajevima kada su relacije duže.

Vanlinijski shuttle prevozi predstavljaju najefikasniji izbor prevoza ka bilo kojoj destinaciji.

Najčešći shuttle prevozi se obavljaju od i do aerodroma.

Prevoz se po potrebi može obavljati različitim prevoznim sredstvima, i to autom, minibusom, busom, kombijem.

Vanlinijski shuttle prevoz

Prednost vanlinijskog prevoza je ta što se do odredišta stiže za manje vremena u odnosu na linijske prevoze. Vanlinijski prevoz se takođe može obaviti po sistemu „od vrata do vrata“, gde se klijent ukrcava i iskrcava ispred tačnog odredišta, a ne na stanici.

Prevoz obavljaju stručni, profesionalni i iskusni vozači koji su upoznati sa zakonima o saobraćaju i pažnja im je potpuno posvećena bezbednom i sigurnom prevozu. Vozači vanlinijskog prevoza su pouzdani, stručni i snose potpunu odgovornost za putnike i druge učesnike u saobraćaju. Oni su obučeni da u svakoj situaciji svojim putnicima obezbediti sigurnost i udobnost.

Vanlinijski shuttle prevoz unutar Srbije

Svaka država ima svoje lepote, pa tako i Srbija. Kako je ove godine nastupio potpuni kolaps u celom svetu zbog korona virusa, stanovnicima Srbije je preporučeno da obiđu prirodne lepote Srbije. Obilazak znamenitosti drugih zemalja sa sobom nosi specijalnu čar, ali većina državljana nije upoznata sa lepotama naše zemlje.

Najčešća putovanja unutar zemlje su za vreme godišnjih odmora ili produženim vikendima – dani vikenda su odlični da se bez stresa obiđu određene atrakcije uz pristupačne cene.

Bilo da ste se odlučili za ekskurziju po prestonici, za posetu jednog od kulturno najznačanijeg centara juga, ili za obilazak evropske prestonice kulture, vanlinijski shuttle prevoz je najpraktičniji izbor.

Za obilazak planina, manastira, nacionalnih parkova se takođe može angažovati prevoz koji vam može upotpuniti iskustvo i olakšati putovanje.

Ove godine su planine prava riznica, jer se manastiri nalaze uglavnom na njima i predstavljaju temelj religioznosti i kulture našeg naroda. Obilaskom manastira mnogi su pronašli svoj duhovni mir i spokoj.

Srbija je znana po izvanrednoj hrani, tako osim upoznavanja sa prirodnim i istorijskim znamenitostima, obilazak lepote naše države mnogi iskoriste i za upoznavanje sa gurmanskim specijalitetima na različitim krajevima zemlje.

Često se dešava da se sretnu i strani turisti koji su očarani lepotama naše zemlje i oduševljeno iščekuju obilazak drugih destinacija.

Vanlinijski shuttle prevoz

Srbija je bogata predivnim gradovima, među kojima spadaju Beograd, Novi Sad, Subotica i Palić sa svojim veličanstvenim jezerom, zatim Kragujevac, Negotin, Kikinda

Planine u Srbiji su prava prirodna bogatstva. Najčešće posećivane planine su Zlatibor i Kopaonik, iako ih u posednjih par godina sustižu Divčibare, Stara planina, Fruška gora i Tara. Planina Tara je postala prava romantična i očaravajuća destinacija, kako su ove godine mnogi odlučili svoju ljubav potvrditi baš na njoj.

Kako bi obilazak ovih bogatih destinacija bio opuštajuć, vanlinijski shuttle prevoz nudi najbezbedniju i najudobniju vožnju.

Bezbrižno putovanje znači zadovoljan putnik

Ukoliko vam je potreban prevoz od i do aerodroma ili želite da obiđete prirodne lepote Srbije, kompanija BeoControl je idealan izbor za vaše potrebe.

Posedovanje različite vrste vozila omogućuje da se svakom klijentu izađe u susret i ispuni svaki kriterijum.

Zaposleni u kompaniji BeoControl su profesionalni i stručni, samim tim je zadovoljstvo i poverenje klijenata zagarantovano.

Оставите одговор