Prevoz do skijališta u Italiji uz Beocontrol Travel

Posted by Dušan Čomić
Category:

Italija je jedna od najčešćih destinacija za mnoge turiste u Srbiji i svetu. Jedinstvena arhitektura i bogatstvo kulture privlače na hiljade posetilaca svake godine, bez obzira na godišnje doba ili vremenske uslove. Ista je situacija i tokom zimskih meseci kada se otvaraju nove mogućnosti za uživanje u lepoti ove zemlje. Italija je već odavno jedna od najpoznatijih zimskih destinacija na svetu zahvaljujući izuzetno kvalitetnim skijaškim centrima koji se u njoj nalaze. Ukoliko vas interesuje povoljan i kvalitetan prevoz do skijališta u Italiji, Beocontrol Travel vam nudi izuzetnu akciju koju ne smete da propustite. Pogledajte o čemu se radi u nastavku teksta.

Prevoz do skijališta u Italiji

Jedna od najvažnijih stvari prilikom planiranja zimovanja je odabir prave agencije za prevoz. Vrlo je važno da kompanija za koju se odlučite ispunjava određene uslove. U protivnom, postoji velika šansa da će vam pogrešna agencija u potpunosti uništiti čitavo iskustvo. Evo na šta sve treba da obratite pažnju prilikom odabira agencije za prevoz putnika.

Dobra reputacija

Pre nego što se odlučite za agenciju koja će vam organizovati prevoz do skijališta u Italiji, istražite željenu kompaniju na internetu. Pogledajte kakva joj je reputacija i šta drugi korisnici kažu o njoj. Iako postoji šansa da su pojedini komentari lažni, njih je vrlo lako uočiti tako da možete da ih ignorišete i stvorite svoju sliku kompanije.

prevoz do skijališta u italiji

Širok izbor vozila

Većina profesionalnih agencija za prevoz nudi širok izbor vozila tako da ne morate da brinete da li će imati mesta za sve vaše prijatelje. Ukoliko kompanija koju ste izabrali ima samo jedno vozilo na raspolaganju, to je pravi signal da su u pitanju ipak amateri.

Pouzdani vozači

Moderna i prostrana vozila ne znače ništa ukoliko agencija ne ume da vam obezbedi kvalitetnog vozača koji će vas bezbedno i brzo odvesti do vaše destinacije. Iskusni šoferi koje kompanija nudi moraju da budu pouzdani, ali i prijateljski nastrojeni kako bi vam prevoz do skijališta u Italiji bio što prijatniji.

Povoljne cene

Cena je uvek bitan faktor kada su putovanja u pitanju, tako da je neophodno da agencija koju izaberete nudi povoljne cene, kao i jedinstvene akcije. Naravno, to nikad ne sme da bude nauštrb kvaliteta. Pokušajte da pronađete agenciju koja nudi pravi odnos cene i kvaliteta.

Besplatno putovanje uz Beocontrol Travel

Beocontrol kompanija ispunjava sve gore navedene uslove, ali i nudi neverovatnu akciju koju vam nijedna druga kompanija ne može ponuditi. Uz Beocontrol Travel imate priliku da otputujete besplatno na jednu od dve neverovatno popularne zimske destinacije – Flachau u Austriji i Livigno u Italiji. Ova dva sjajna skijališta su idealne lokacije za nezaboravnu zimsku avanturu.

besplatno skijanje

Ukoliko pronađete još sedam prijatelja koji žele da provedu sa vama sjajan produženi skijaški vikend u mestima Flachau ili Livigno, vi dobijate potpuno besplatnu vožnju. To ne znači da morate da ograničite na ekipu od 8 ljudi. Maksimalni broj ljudi koji Beocontrol može da preveze na ove destinacije je 19, tako da slobodno pozovite koga god želite.

Prevoz do skijališta u Italiji i Austriji se organizuje svake nedelje od četvrtka do nedelje tako da imate priliku da uživate u odličnom produženom vikendu sa svim vašim prijateljima.

Posetite skijalište Livigno u Italiji

Livigno je poznato skijalište u oblasti Lombardija u Italiji sa ski stazama koje će vas apsolutno oduševiti. Ovaj gradić se nalazi na samo 180 kilometara od Milana i podeljen je na dva dela. Zahvaljujući činjenici da su ova dva dela odlično povezana autobusima, možete lako da doživite lepotu čitavog mesta. Sakriven duboko u Alpima, Livigno je pravi zimski dragulj koji će vam pružiti neverovatno iskustvo. Sa čak 115 kilometara staze možete biti sigurni da nećete naići na gužvu.

Prevoz do skijališta u Italiji uz Beocontrol

Beocontrol Travel vam nudi kvalitetan i povoljan prevoz do skijališta u Italiji i Austriji tako da možete da se opustite i uživate sa svojim prijateljima. Posetite naš vebsajt, kontaktirajte nas i provedite nezaboravno zimovanje u Evropi. Mi smo tu za vas!

Оставите одговор