PREVOZ PUTNIKA

Beocontrol prevoz putnika na relaciji Beograd – Varna – Beograd vršimo modernim vozilima. U mogućnosti smo da prevezemo grupu putnika bilo koje veličine. Ispod možete naći cene za prevoz Beograd Varna za luksuzne automobile, kombi i minibus prevoz.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Škoda Octavia 2018

ŠKODA OCTAVIA (2018 GOD.)

Unutrašnjost Octavie pruža komfor kao da je u klasi više. Nije ni čudo što je model dugo favorit medju taksistima i prevoznicima. Zadnja vrata imaju širok ugao otvaranja a pozadi se nalaze i držači za čaše. Naša Škoda Octavia ima ugradjenu klimu, bluetooth, DAB digitalni radio, USB port kao i putni računar.

Poseduje prtljažnik kapaciteta 590l, u koji komotno možete spakovati vaš prtljag. A putnici su osigarani i vazdušnim jastucima koji uz Škodu dolaze kao standardni paket.

Putnicima se pruža visok kvalitet i udobnost po veoma povoljnim cenama bez ikakvog gubitka u luksuzu i sigurnosti.

Naši profesionalni vozači će vam pomoći prilikom snalaženja u gradu i učiniti vožnju laganom i udobnom.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Škoda Superb 2018

ŠKODA SUPERB (2018 GOD.)

Kada pogledate unutrašnjost Škoda Superb automobila odmah će vas zaseniti premium izgledom, luksuznim, kvalitetnim materijalima i načinom izrade. Naravno, na dnevnom redu je i udobnost, kao i grejanje prednjih sedišta sa električnim podešavanjem visine i  pomeranja prednje klupe napred nazad. Skoda

Superb je luksuzni automobil pogodan za svaku vrstu prevoza: transferi sa aerodroma, gradske i šoping ture, izložbe, svadbe i svečanosti, transfer za konferencije,događaje…

Naši profesionalni vozači će vam pomoći prilikom snalaženja u gradu i učiniti vožnju laganom i udobnom.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Peugeot 508 GT

PEUGEOT 508 GT (2017 GOD.)

Elegantan dizajn, luksuzna oprema i udobnost.
Najnoviji dodatak našem voznom parku, ova limuzina iz 2017. godine je idealan izbor za sve koji žele vrhunsku udobnost u vožnji po pristupačnim cenama.

  • DVD/MP3, radio i CD player
  • najkvalitetniji zvučni sistem
  • kožna sedišta
  • automatska klima
  • grejači sedišta
  • GPS navigacija
  • zatamnjena stakla
  • sedišta za bebe.
Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedesi E klasa 2017

MERCEDES E KLASA (2017 GOD.)

Apsolutni favorit u sredjoj grupi automobila, sedan za 4 osobe visokih performansi i apsolutne bezbednosti. Vrlo komforna i tiha kabina koja je elegantno stilizovana koznim enterijerom i automatskim podešavanjem klime.

Iskusite našu uslugu prevoza putnika sa našim vozačima u jednom od naših vozila Mercedesove E klase. Takođe naša vozila Mercedes E klase omogućavaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe a opremljena su luksuznim paketom koji pbuhvata predivan enterijer i vrhunsku udobnost.

Pošaljite na upit i naši agenti će vam odgovoriti  u najkraćem vremenskom roku sa ponudom.

U mogućnosti smo da prihvatimo sve najpopularnije platne kartice – Visa, MasterCard, American Express, Dina

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes E klasa 2018

MERCEDES E KLASA (2018 GOD.)

Mercedes E klasa će vas iznenaditi svojim atletskim dizajnom i unutrašnjom elegancijom. Mercedes E klasa je očigledan saveznik za sva vaša poslovna putovanja uz maksimalan komfor. Fino prilagođena sedišta su izrađena tako da odgovaraju mišićima u vašem telu.

Izaberite E klase: izaberite udobnost, luksuz, prostor i sigurnost.

Pošaljite na upit i naši agenti će vam odgovoriti  u najkraćem vremenskom roku sa ponudom.

U mogućnosti smo da prihvatimo sve najpopularnije platne kartice – Visa, MasterCard, American Express, Dina

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes S klasa 2012

MERCEDES S KLASA (2012 GOD.)

Mercedes S klasa 2012 je idealan limuzinski servis za prevoz, venčanja i ceremonije, ima dugo međuosovinsko rastojanje koje daje veoma prostran enterijer i luksuzno okruženje, dok su klasični detalji o unutrašnjosti nameštene površine, fini drveni umetci i metalne završnice konačni izraz luksuzne kuće u Štutgartu.

Udobna prvoklasna kožna sedišta pružaju savršeno okruženje u kojem se možete opustiti tokom vožnje. Sigurna i pouzdana, Mercedes S-klasa, je vrhunska u luksuzu i udobnosti. Ako je potrebno više prostora, zadnja sedišta se preklapaju sa 60/40 splitom, što omogućava putnicima da čuvaju dugačke predmete bez gubitka upotrebe čitavog zadnjeg sedišta.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes S klasa 2016

MERCEDES S KLASA (2016 GOD.)

Mercedes S klasa 2016 je automobil za impresioniranje. Ako vam treba stvarno prostran automobil u kome treba stići u stilu, ali takođe želite biti diskretni, ovo je savršeni automobil za vas.Kada je reč o mogućnostima nošenja prtljaga, Mercedes S klasa se takmiči u vrhu svoje klase.

U 510-litarski prtljažni prostor može da stane do 5 velikih kofera, čime je Mercedes S klasa odličan izbor za dugo putovanje ili male poslovne grupe sa puno prtljaga. Ako je potrebno više prostora, zadnja sedišta se preklapaju sa 60/40 splitom, što omogućava putnicima da čuvaju dugačke predmete bez gubitka upotrebe čitavog zadnjeg sedišta.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes S klasa 2017

MERCEDES S KLASA (2017 GOD)

Ukoliko vam treba prevoz do aerodroma ili neke druge lokacije, mi vam pružamo najbolju uslugu u Srbiji. Putujte luksuznim automobilima sa visokim nivoom udobnosti. Prevoz putnika vam nudi Mercedes S klasu koja savršeno pristaje događajima svih vrsta.

Naši vozači su veoma stručni, ljubazni i profesionalni. I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost. Takođe možemo reći da nam je najbitnija stvar vaša sigurnost i komfor. Mercedesov automobil S klase smatramo da je najbolji izbor kako za Direktore tako i za individualne korisnike, a posebno se fokusiramo na njegovu udobnost i bezbednost.
Sva naša Mercedesova vozila S klase su uvek u perfektnom stanju, u svakom trenutku ih je 10 na raspolaganju za momentalno kretanje.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes GLE

MERCEDES GLE (2018)

Kabina Mercedesa GLE je prostrana, i putnici na prednjim i zadnjim sedištima imaju dovoljno prostora za glavu i kolena a i prtljažnik je dovoljno prostran veličine  690l. Ako tražite luksuzni prevoz sa dostra komfora onda je Mercedes GLE pravi auto za vas. Ovo vozilo može da zadovolji sve vaše SUV potrebe u luksuznom stilu  sa zatamnjenim staklima.

Bez obzira na to da li ste domaćin delegacije ili vam treba da vas neko odveze van grada na neki porodični događaj, prevoz putnika vam pruža savršenu priliku da to izvedete u našem Merdecesu GLE. Odlične performanse, vrhinski stil i najsavremeniju tehnologiju je ono što možete da očekujete od prevoza putnika u Mercedes Benz GLE limuzini.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Ford Tourneo Custom

FORD TOURNEO CUSTOM

Jedno od novijih vozila u našoj floti pruža maksimalnu udobnost i užitak u putovanju. Poseduje prostran i luksuzan enterijer sa velikim gepekom. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Ford TOURNEO garantuje sigurnu i udobnu vožnju.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes V

MERCEDES V KLASA

Najnoviji mercedes V klase je olicenje luksuza i udobnosti. Tako udoban,tako moderan pretvoriće vaš put u doživljaj za pamćenje. Unutrašnji dizajn ovog vozila će vas zadiviti kombinacijom drveta i kože. Opremljen je najnovijom opremom od audio i video sistema do klimatizacije i fleksibilnih kožnih sedišta (6+1).

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes Vito

MERCEDES VITO

Jedno od novijih vozila u našoj floti pruža maksimalnu udobnost i užitak u putovanju. Poseduje prostran i luksuzan enterijer sa velikim gepekom. Kapaciteta 8+1 sedišnog mesta, Mercedes VITO garantuje sigurnu i udobnu vožnju.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes Minibus 519 CDi

MINIBUS MERCEDES 519 CDI 2015

Najnoviji i najbolji minibus u našoj floti. Opremljen najkvalitetnijom opremom garantuje udobnost i uživanje u putu. Mercedes Sprinter 519 je radjen po posebnoj narudžbini i unikatan je kako bi pružio pravo VIP iskustvo u vožnji.

Beocontrol prevoz putnika Jagodina Mercedes Minibus 516 CDi

MINIBUS MERCEDES 516 CDI 2015

Još jedno odlično vozilo u voznom parku Beocontrol-a, te kao takvo poseduje dodatne sadržaje koji će Vam obezbediti kompletno uživanje u vožnji. Opremljen najkvalitetnijom opremom garantuje udobnost i uživanje u putu.